ewt arkadasLar skLdm artık satıorum car itemsiz oLarak .. İzmir ici yuz yuze qoruşerek satmak istiorum .. Tum herkes tanr hicbir iLLeqaL işe buLaşmadım bakire qibi tertemiz car .. nick : QuiteSpike Class : Roque ( Asas ) LwL : 69 dan duşme 66 .p arkadaşLar kxptan ve benzeri iLLeqaLLikten skLdm ve son oLarak durduk yere carın human oLmasından sonra iice skLdm 35 Lira verip orc bastk 1 2 ay sonra car kendi kendine humana dondu neyse uzatmayLm bana yardımcı oLan destek oLan herkese cok tşkrLr cok iyi zmn qecirdim aranızda ama artk bitireLim inceLdiği yerden kopsun tertemiz bitirmiş oLayım bLki yeni server acıLırsa orda başLarım .. en azından kxpa buLaşmadan bitirmiş oLduğum icin mutLuyum .) ve bu oyuna para yatırmadım icin .) Hadi Hakkınızı heLaL edin arkadaşLar kimde hakkım varsa heLaL oLsun kimi uzduysem kırdıysam burdan cok ozr diLiorum .. Ayrıca 30 40 qb değerinde item var onLarı qb ye ceviricem iLqiLenen oLursa ekLesin. msn :[email protected] teL : 0554 929 33 73 ALLAH ' a Emanet oLun .. Kendinize iyi Bakın .. Tum tanıyan tanımayan herkese TşkrLr.. Bana oyunda iLk destek cıkan Acin26 ( akın abi ) asitane34 ( XoctaviusX yani aytac abi .. ) DeadLyDie ( Hakkı Abim ) itfaiyeci034 , BreakEneX ( kenan abim ) ve dah sonradan tanıdığım ve cok sevdiğim abiLerim.. AzimliCocuk ( Suleyman abim ) aalbayrakIII ( Avni abim ) 4LadikLi ( Hakan abim ) ve ismi akLıma qLmeyen abiLerim ayrıca KardeşLerim.. BrokenMurderer ( Fatihim ) Şuanki carı oLan MxKaraca ( Fatihim .) ) xxxChAyLaKxxxx ( Barışım ) mrhavon ( Arifim ) DeepOcean3 ( Serhatım ) Ve .. TheSpecial ( Her ne kadar aramızda tatszLk oLmus oLsada hepsini haLa cok seviorum Hepsi bnm abim kardeşim hepsine sonsuz tşkrLr.. ) AkeKisMe ( Butun hepsini cok seviorum inş daha iyi yerLere qeLirsiniz..) Lion ( Kısa sureliğine birLkte oLmus oLsamda hepsi cok iyi insanLar Hepsini cok seviorum SuLeyman abimdende ozur diLiorum bunLarın oLmasını ben istemedim be abi .( ) NonStopFive ( Humanken hep bi qun orc oLursam beni kesin cLana aLrLar diodumda oLmadı oLsn bea hepsini cok seviorum .) hersey cLan deiL sonucta .)) ) ayrıca yeni kuraLan ProfessionaLss ( Fatih kardesim caırdı qttim ama pek takıLamadım cok iyi insanLarın buLnduğu bi cLan inş daha yukseLirsiniz.. ) Hepinizi tanıdığım icin cok mutLuyum kimisyLe reaL de qorustum kimsiyLe qorusmedim isimLerini unuttukLarım varsa k.bakmasınLar .. oLsn hepsi cok iyi insanLar hepinizi coo..ook seviorum.. Benim icin onemLisiniz..ins biqun qene beraber oLuruz.. Hepinize oyunda ve reaL de başarıLar fakat burdan ayrıca birine cok tşkr ediorum.. SoNmAgE93 AsiLim kardeşim hacım en cok senden ayrıLdığıma uzuLuorum kardesim her şekiLde yanımdaydın ne oLursa oLsun bırakmadın beni.. Kardesim biqun ronarka donersem donmemde en buyuk etken sen oLursun .. Real deki ve oyundaki tum sorunLarımda yardımcı oLdun hacım eyw.. cok saoL .. saydıkLarımın hepsine cok tşkr ederim yaptıkLarı herşey icin Cok uzattım farkındayım ama 3,5 yLın ardından bırakmak koLay deiL bi serveri .( Hadi kLın sağLıcakLa.. SayqıLar... SevqiLer ... __________________