Olympıa server ! kısa bir ozet
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Olympıa server ! kısa bir ozet
-
01-10-2019, 02:41:42Arkadaşlar kosp kullanımına bir cok kullanıcı olarak karşıyız bunda hepimiz hem fikiriz, fakat ben 2 gundur birşeye şait oldum benim charım 69 level base warrior..pek itemim yok +8 shell set +9 raptorum ve iron setim var okadar( bana gore yoktur size gore vardır tartışılır) fakat şunu soylemek istiyorum bu oyunda para karşılığı oyun parası, para karşılığı item satılıyor, kimse satılmıyor diye yalan soylemesin, parası olan babalar gibi alıyor , ve bunu k2 network( yade yeni sistemde adı ne halt ise) o sağlıyor, aynı sekildede silroad tada bu var, ben buna sroda kendim canlı şahit oldum...Şimdi olympia 1-2 serverda paramunda, apede exp kasan bazı arkadaslar var- hf tarzı paralı botlarla- adam paraya kıymış kospu almış, catır catır kasıyor, bu kospu cz de, basede, ardreamda kullanmadığı surece istediği bokta exp kasmak icin kullansın kardesim ozellikle bos bakmak icin( bir ihtimal bishop felan belki vardır diye) eslantta dolaşıyorum, ve poliyclinick denen karakter sahibi olmayan bir insanın slotlardan KSC , ve quest cekip herkezi yatırmaya calışıyor... Kardeşim salakmısın sorusunu dile getirmek istiyorum gercekten salakmsıın ? adam o kospu exp kasmak icin kullanacaksa bırak kullansın k2 cok mu ipliyor bizleri zannediyorsun, cokmu takıyor bir tarafına, sende k0sp kullanarak 80 olsaydın sana kimse olmamı dedi bu davranısını anlamıyorum bazı zihniyetlerin, sonucta bu exp slotlarında kullanmak bir sakıncalı değil silkroadda aynı bot yontemi var, ama kospu cz de ardreamda kullanmaya gelince evet orda herkez haklı pk ayrı birşey. pk ya bot karıstırılmamalı.. bence poliyclinck tarzı zihniyetleri bu konuda kınıyorum... bana kosper diye bilirsiniz inan umrumda değil demeniz, ben kosper değilim basedeki kosptanda memnun değilim, sadece goruşlerimi paylastım daha fazla da yorum yapmıycam...sonucta bu oyun yıllarca bizden caldı bırakında birazda bizim insanımız calsın olmez merak etmeyin. edit: bana oyundan anlamayan mal demeyin ben bu oyunu diez betayken oynuyordum yani bir coğunuz gelirken ben geri donuyordum.. saygılarımla sadece kendi goruşlerimi ifade ettim saygı duymaya bilirsiniz. __________________