23.04.2009 >> oIBaMBaMIo Banned. Sebepsiz .(<<<
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 23.04.2009 >> oIBaMBaMIo Banned. Sebepsiz .(<<<
-
01-10-2019, 02:27:55SeLam BeyLer.23.04.2009 Saat 22:30 Civarı Ronark Land Base Pk sırasın da Dc oluup sebepsiz banned. Olayı anlatıorum... Yeni servere giriş yaptı merak ettim ortam nasıl diye,gezeyim dedim baya kalabalıkta paso Gm banned atıordu zaten icimde bir kuşku vardı gerci cıktım fazla durulmaz burda dedim.Akaraya gectim ve 15 20 dk sonra Dc oldum banlanmışım 999 .Hakketmişte olabilirim oylede duşune bilirsiniz.Ama şunu bilinki cana geleceğine mala gelsin Bir muddet yokum baseciler aranızda ama ticketlerle charın banned suresini 30 gune indirirsem aranızdayım.Olmadı bakalım yaza doğru inşallah.SaygıLarımla Tum clan dostlarıma sevgilerle.Akaradaki diğer player arkadaşlarımada selam olsun. Bu arada şunuda acıklayayım cok illegal player vardır basede bilirler baseciler bizde mecburiyetten ezilmemek icin nadir illegal programları kullandık tbl,wh.Mecbur kalmasak teşvik edilmesek bu tur şeyler asla olmaz.(aramızda bazıları der kullanma.Evet haklıda olabilir ama kullanmazsan nasıl oynuyacaksın bu her playerde olan şey di.Bdw de biraz bensiz takılın bakalım oIBaMBaMIo ---- Buraq Not : İcinizden geldiği gibi yorum yazın __________________