DaRqSpEep İn Para İcin Yapmayacağı Şey yoktur.Buyrun Sizde Gorun.Yorumlara 10 M R3p
Knight Online0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- DaRqSpEep İn Para İcin Yapmayacağı Şey yoktur.Buyrun Sizde Gorun.Yorumlara 10 M R3p
-
01-10-2019, 02:26:27Beyler Bu Şahsiyetsiz adam BlackLİST4eveR Clanının Baskanıdır.Dun kendisine clana alım warmı die sordum War dedi ama clanın Pelerinini Değistirecez bugece Onun İcin Para Yardımı yapman gereq dedi Bende.Oke deyip 60 70 m lik item werdim kendisine.Bu az dedi basak biseyler yokmu dedi ben yarın Carımı satacam ozmn 30 40 m weririm dedim Ama tabikide bu Cocuğun Pelerin flen deyismeyecegini biliordum Cunku Clan İMaJ ın alysiydi.Ben buna verdim itemleri Sonsa saat gece 12 1 arası oldu adreamda pk yapıodum bi baktım clandan atıldım.Sonra bunu ulasmaya calıstım.Online deyil dediler bugun Aksam Maradonda EZİQ takı satarken gordum we pm attım sa kardesim beni clandan attın neden dedim?Senin isminde bi sefersiz wardı onu atarken seni attım yanlıslıla dedi ee ne olcak simdi dedim sen dun para wercem demistin ne old dedi Ben dedim kardes clandan atıorsun sana da ne parası verim dedim sonra buna SEN eniyisi benim werdiklerimi ver ben clana gelmek istemiorum dedim.Sonra ses soluk kesildi.Bende dedim Benim paraya ihtiyacım yok ama sana inadına o aldın itemlerin hepsini haram ediorum dedim.Ve bu sahsiyet kul ahkkı nedir bilmeyen bir cocuktur.. İsteyim İMaJ CLANININ Baskanı weya yetkili Arkadasları Bu Clanı alynızden atarsanız Bu weletin gunah islemesine Sebeb olursunuz.Sizden isteĞim bunu okuyan İMaJ CLANI uSERleri Baskana Duyurmaları... Sen Kimsin diyen arkadaslar Ben Yakkarcmied Mage Adream. Her Guzel yoruma 10.000.00 Milyon Rep __________________