Bir Kral Nasıl Olmalı ? Nasıl Davranmalı ?
Knight Online0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bir Kral Nasıl Olmalı ? Nasıl Davranmalı ?
-
01-10-2019, 02:22:10Bildiğiniz gibi bir cok kişi kral oldu coğusu ilk once kendini duşundu ve kendi yararına şeyler yaptı bu arkadaşların coğusu ne yuzıkki kafeci ve kimseye minnet etmeden 10 larca car kasıp alıyorlar krallığı ve gelsin gb ler YTL ler... Her neyse0 evet arkadaşlar bu konuyu acıyorum cunku bildiğiniz gibi bende krallığa adayım ve fikirlerinizi oğrenmek istedim acaba herkesin ortak duşuncesi nedir bilmek istedim... 1. Sizce bir kral kendi icinmi calışmalı yani toplanan paraları kendi icin değerlendirmelimidir bu onun hakkımıdır ? 2. Evınt duzenleyip gelen paraları bu tur şeyler icinmi harcamalıdır ? 3. Her PM ye cevap verip yardım sever bir tavırmı takınmalıdır ? 4. Yoksa dilediği gibi hareket etmekde ozgurmudur ? Evet yukardaki sorulara icintenlikle cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar siz kral olsaydınız ne yapardınız nasıl davranırdınız ama samimi bir şekilde cevap verin lutfen... Benim cevabımı merak edenler vardır icinizde ... Yazmıştım ama nedense cok tepki geldi ondan siliyorum ... Son olarak en yararlı kim olacaksa en guzel şeyleri kim yapacaksa o kazansın diyorum... kendisini şimdiden kutluyorum... SAYGILARIMLA ... __________________