Yuh diorum arık RADYO TATLISESDE K.O MEVZUSU...
Knight Online0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yuh diorum arık RADYO TATLISESDE K.O MEVZUSU...
-
01-10-2019, 02:15:14Arkadaşlar şu an itibari ile Radyo dinlemekteyim ve Radyo Tatlıses'de Muzo nun programına bağlanan 17 yaşında bir genc arkadaşımız 9. sınıfta sınıf tekrarı yapmasını bir onlıne oyuna bağladı ve bu onlıne oyunun adı nedır aferım bılın... Tabıkı başlıktata oldugu gıbı Knıght Onlıne... Arkadaşlar umarım dinleyen olmuştur cunku burda koptum... Doğal olarak radyocu oyunu merak ettiği sordu ve cocuktan cıkan cevaplar sacma geldi aklımda kalan bir kac tanesini sizle paylaşmak istedim... Radyocu (MUZO) : Bu nasıl bir oyun bahsedermisin? Genc arkadaş : Abı orclar var Humanlar var karıyerlerını yukseltıp savasıyorlar.. Radyocu (MUZO) : Oğlum bunlar Sevişmiyorlarmı hic hep mi savaşıyorlar?? Genc arkadaş : Abi 4 karakter var Buyucu savaşcı... Radyocu (MUZO) : Hmmmm ben buyucu olurdum heralde... Kulağa guzel geldi Genc arkadaş : Oda 3 e ayrılıyor abi ateşci buzcu elektrikci... Ateşci iyi vuruyor , buzcu yavaşlatıyor , elektrikci kitliyor... Ama abi tavsiye etmem Karşına savaşcı cıkarsa seni ezer gecer (Savaşcıdan kastı Warior) Radyocu (MUZO) : Nasıl ezer evladım buyulerim onu ben elini kolunu bağlarım... Genc arkadaş : Olurmu sen ona 700 vururken o sana 1200 vurur abi... İnanın arkadaşlar tamamen gercek ve Radyo Tatlıses de unlu bir programcı olan Muzaffer Gusar ' ın programına katılan arkadaşımız sınıfta kalmasını oyuna bagladı ve yaklaşık 10 dakka oyundan bahsettı benım cok komıgıme gectı dıyaloglar umarım benden başka dinleyenlerde vardır... Saat 23:35 suları idi umarım dinlemişsinizdir... PAYLAŞMAK İSTEDİM... xD xD xD __________________