arkadaslar son gunlerde ardream clanları arasında cıkan tartısmada konunun ırk catısmasına donusmesinden rahatsız oldum duşuncelerimi paylasmak istiyorum.su oyunda oyle insanlar var ki adamın hitlerden farkı yok adam arien(cermen) ulusu butun dunyadaki ırklardan ustundur dedi asagıladıgı uluslar tepesine bindi mossad ajanları savastan sonra arjantinde meksikada portekizde nazileri ren geyigi avlar gibi avladı ruslar reichtaga sovyet bayragını cekti von manstein ingilizlerin onunde egildi nereden cıktıgı belli olmayan tosuncuklar cok kurtlar vadisimi izliyor ne hepsi polat gibi temizlemeye kalkıyor birilerini bunların dedeleride 1947 de istiklal caddesindeki rumların magazalarını yagmalamıstı hala aşağılınırız bu olay yuzunden turk diyip duruyorlar hayır savundukları turk kulturu ahlakı olsa neyse ırkı ustunmus 1945 de avrupanın yarısı yakılıp yıkılmıstı biz 1923 den beri savasmıyoruz 1923 den beri ulkemiz işgal altına girmedi o kadar yılda biz ne yaptık avrupa ne yaptı japonya 2 atom yedi dumduz oldu 1945de biz hırsızları bastacı ettik onune geleni zengin ettik.yolsuzluga rusvete bulasmamıs bir tane devlet aygıtı gosterin deftardarlıktan gumruge tapu mudurluklerinden vergi dairelerine kadar bogazımıza kadar bok icinde yuzuyoruz o yuzden basımız dimdik yuruyoruz.hala cinlileri begenmiyoruz adamlar ekonomileriyle dunyayı titretiolarar yada rusvet alan adamı idam ediolarlar biz napıoruz baklava calan cocugu cezaevinde curutuyoruz calan adamı bakan yapıoruz butun bunların sorumlusu bu ulke bu halk bende dahil hic birimiz cevremizde olan herseye duyarsızız bir taneniz deseki kardesim turk telekom halka arz edildi biz turkler neden 4.70 den alırken yabancıya 4.30 dan hisse satılıor biriniz cıkıpta bunu sorgulamıyorsunuz bildiğiniz tek sey hamaset yapmak gecmisimize gururlandıgımız herseyi somurmek ileri gitmek yerine devamlı geri gitmek yunanlıları keselim bulgarları ezelim kurtleri yokedelim birarada yasamalıyız yada bunu oğrenmeliyiz zenginlerin bayragı ırkı milliyetinin olmadıgı bir devirdeyiz o zaman emeginde rengi olmamalıdır diye duşunuyorum nihayetinde hepimiz işci esnaf cocuklarıyız saygılarımla sirIraola(serkan) __________________