ama senin kaliteni duşurur. bu arkadaştan 63 lwl priestini 90 ytl ye satın aldım. hatta once bilgilerinin tamamını verdi. sonradan parasını cıakrtıcaktım, gb de olur dedi 3 gb verdim.. velhasıl aldığım saatten 3 saat sonra tekrar şifresini değiştiler ( tum bilgilerini değişmeme rağmen ) sonra birisi msn e ekledi beni. dedi arkadaş carı satmış, bilmiyodum şifresi xxxxxxxxxxxxx kusura bakmayın dedi ve geri verdi. ertesi gul silver premium aldım cara. aradan 2 gun gecti ve bugun akşam saatlerinde yeniden şifre değiştirdiler.. bunun bir oyun olduğunu sakın unutmayın, 90 ytl beni fakir yapmaz, 3 gb seni bu oyunda kral yapmaz.. NukleerBaşlıklıKız carın sahibi ile ilişikli olan arkadaşlar tekrardan ilişkilerinizi gozden gecirirseniz sevinirim. gereksiz yere baş ağrısı yapar bu tip insanalar.. ve son olarak sadece şunu soyluyorum, ben sana (NukleerBaşlıklıKız eski sahibi) değil anne babana acıyorum ki oğlumuz var diye goğuslerini geriyorlar umarım başka insanların zarar gormesini engellemiş olurum.. __________________