Oyunda start gelip gidiyor.Ancak bunun Knight Online ile alakası yok.Yani kısacası sanmayınki cz atack kalkcak diye veya skill buglarını duzelticekler diye rese alınıyor serverler vs.vs.Turk Hackerler saldırı yapıyor ve start gidiyor.Arada tabi diğer ip lerle girebiliyorsunuz sanırım o iplere saldırı yapmadıkları icin o ip lerde start geliyor.
Peki bu hackerler kim ? turks50 diye geciyor twitterde ve adamların dedikleri gercekten oluyor.İşte dedikleri
şu an oyundaki illegal olan item , para , np leri sildim oyun 1 saatliğine acık... 8 minutes ago from web k2 guvenlik programı getir yoksa tum hesapların banını acar , tum playerlara +10 item veririm !!!!! bu son uyarıdır.... 17 minutes ago from web k2 guvenlik programını getir yoksa tum server ve databaselerini yok ederim. 0 lanırsınız.... 37 minutes ago from web Tell me K2Network . You have the destroy servers all and databases ? anti-hack active !! 40 minutes ago from web k2 kararın nedir hala guvenlik programı getirmemekte ısrar ediyorsan bende DOS attackta ısrar ediyorum... about 1 hour ago from web Isteyen inansın isteyen inanmasın serverleri biz kapatıyoruz. kimseyi zorla inandıracak değiliz. gece 23.00 da serverleri verecem.... about 2 hours ago from web serverlar akşam 23.00 a kadar verilmeyecektir. Oyunculara duyrulur... about 2 hours ago from web Saldırı hala devam edip oyundakiler dc olup start gelmemektedir inanmayanlara duyrulur. about 2 hours ago from web DOS saldırılaımız yeniden başlayıp 3 program modul birleştirilmiştir gittikce daha guclu saldırılar olacak anti-hack active k2 !!! about 2 hours ago from web @KnightOnline K2 auto ban active or DOS attack continue ? (hf including) about 12 hours ago from web Yanlız k2 oyunda koxper olduğunu gorursem dos saldırıları derhal devam eder ona gore... about 13 hours ago from web k2 inn otobanı devreye girdi bizde dos atagı durdurduk conguratilions k2 !!! hf liler banlanıyor... about 14 hours ago from web 3 minutes ago from web @HilalAdam madem koxpu sen cıkardın bu oyunuda ben duzeltiyorum. 9 minutes ago from web K2 guvenlik programı getirmezse ben getirrim ftp ye 1 patch atarım olur 14 minutes ago from web Ve twitterden Knight Online'yi takip ederseniz gormuşsunuzdur ''Stop Ms dos atack '' gibisinden bir yazı... Fark ettiyseniz kok'da serverler online gozukuyor login serverde ole ancak bizde start gelmiyor buda bir kanıtı aslında... Kanıtmı istiyorsunuz girin knightin kendi forumuna linusun yazdıklarını iyi okuyun Orda Linus'un yazdıklarını okuyun ... SpyDock / IFuLLTimePKI __________________
Knight Online Turks0 Adlı Grup tarafından Hacklenmiştir. [ KO Resmi Forum ]
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online Turks0 Adlı Grup tarafından Hacklenmiştir. [ KO Resmi Forum ]