JuanRasc0'dan "Kendini Bilmezlere" Bilgilendirme
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- JuanRasc0'dan "Kendini Bilmezlere" Bilgilendirme
-
01-10-2019, 01:39:19Evet başlıkta yazdığım gibi kendini bilmeyen kiminle ne konuştuğunu bilmeyen 3-5 arkadas icin maalesef buraya yazmak zorunda kaldım.Konuyu ozet olarak yazıyorum alınması gerekenler alınsın becerebilirse....Oncelikle maradonda gezerken PM atip kufreden arkadaslar hicbirinizin dediklerini dikkate almıyorum donup kufur bile etmiyorumki kendinizi adam yerine koymayın diye . Ikincisi czde kesilip yine maradonda yakalayip laf edenler size sozum dinleyin; Evet itemim var AMA itemim var diye ne hava attim ne kimseyi hor gordum nede ezik gozunle baktim bu cardaki Tum itemler 6 yillik emegimdir bende 7 fp set 7 cleaverle oynadim aslimi unutmadim!.. Size gereken cevabi czde fazlasinla clan olarak yada tek olarak veriyoruz buna inaniyorum. Yasim 29 ve cocukca seylerle oyalanamam sizlere ayircak zamanim yok oyunda hirsim yok kimseyle derdim sorunum yok ve ugrastigim bi kimsede yok boylede devam edicek siz ne kadar zorlasanizda inemem oralara.... Bana klavyeden erkeklik yapanlar telefonum heryerde mevcut arayip konusabilirsiniz Adam yemiyoz tabiki bunada cesaret LAZIM biraz ins. Arayip konusursunuz artik 507-7850931 Suleyman. Son olarakta Karus clanin birisinin sahip oldugu Sherif cardan reportlaniyorum yapanlari iyi biliyorum ve sadece guluyorum cocukluklarina bu oyunu Dunya edinmelerine guluyorum cunku legal yollardan kendileri olarak cikamiyorlar karsimiza ki cok yazik kesmek kadar kesilmekte dogal bu oyunda helal Olsun demesinide biliriz dedirten Olsun yeterki... Report Eden arkadasim bu sozum sana ozel Senide Seviyorum Yaratandan Oturu... JuanRasc0 Suleyman __________________