Merhaba Arkadaşlar benim adım Oğuz , Yaşım 21. Oncelikle şunu soylemek istiyorum , actığım bu konuda kesinlikle tartışma amacı değil , birlik beraberlik olup k0xp'a karsı dimdik duruşumuzu safımızı belli edelim istiyorum.Arkadaşlar gorulduğu uzere son gunlerde muhteşem bir k0xp ve npt artışı goruyoruz.Daha once oynadığım serverlerda duzenlenen uygulamayı sizlere sunmak istiyorum.. Bakınız Ben Karus bir karakter ile oynuyorum.Bu kosp illetini kullanan şahıslar hem karus hem elmorad ırkında mevcut.Orneğin Basede 2 party Human 2 party karus pk atıyoruz.. Mesela k0xperler olduğunda pk attıgımız bolgede bulunan koxperin daldığı duşmana , dalmayarak , hatta gosperleri gorunce oturup veyahut gosper olanin yatmasına sebep olacak hareketlerde bulunarak koxpa karşı duruşumuzu ve safımızı belli edebiliriz.Bir diğer konu kosperleri dışlayarak soğutucu isteklerde bulunabiliriz.Orneğin cok denk geliyor , İtem konusunda hic bir sıkıntı cekmeyen , gayet guzel player olan arkadaşlar bunu yapmıyor , tam tersine gosperle kazanacağını zannedip aslında kaybediyor , Cunki eminim oda bu oyuna bir kısım para yatırdı , ama o kosperin onun hakkını yediğinden haberi yok. Arkadaşlar bakın Ornek bi karakter olarak bi 9 shell set bi raptor alayım deseniz 1000 liraya maal oluyor.. VE bir gosper cıkıp 10 gb lik char ile sizin yapamadığınızı yapıyor.Yani hepimiz olgun yaşını başını almış insanlar olarak bunları gorelim.Bdw'de olsun basede czde ardreamda nerede olursa olsun Hakkın ve doğrunun yanında olduğumuzu belirtelim.. Zaman Zaman sinirlenip ksc alıyorum , Aha foruma koyacağım rezil olsun vs vs.. gibi ama.Olsun Hepimiz hatalar yapabiliriz onemli olan doğru idrak edebilip hataları doğrularla duzeltebilmektir.. Lutfen Emeğe saygısı olmayana , saygi gostermeyip onları bu emek hırsızklarından vazgecirelim.. Ha elbette insanların hatası direk yuzune vurulmaz elbette doğruluğa davet edilir her ne kadar oyun olsada ama , Adam doğruluktan vazgecer o hileye 10 lira verdiği icin vazgecmez vesselam.. Vaktinizi aldım Hakkınızı Helal Edin , Bir hatam yada kusurum olduysa affola.. Saygılarımla .. Exclamation0fJustice - Gangstaz0n3 - Oğuz __________________