Kendi Kurduğum Clan'dan Atılmak :D :D
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Kendi Kurduğum Clan'dan Atılmak :D :D
-
30-09-2019, 23:56:01Biliyorsunuz KEMANKES Clanını Ben Kurdum Humanlarda Okcu Birliği Oluşturucam Dedim 1 2 Arkadaş Geldi Peşine 1 2 Arkadaş Daha Derken SiyahSancak Vs RedkilGuard Bu Arkadaşlarında Arkadaşları Geldi Clanı Bizden Yaşca Buyuk Olan SiyahSancak'a Verdik İdareyi Yapsın Diye Biliyorsunuz Ben FightTowin Clanının Uyesiyim Orda Olsamda Yine Ordayım Dayının Charına Ara Ara Girer Pk Atarım Kendi Okcu Clanımdan Arkadaşlar Bf De Kasarken Bf'ye Girdik Haydingencler Edip Abi Ben Ve Wendetta Priesti İle 3 Kişi Kendi Clanımdan Adamlar'ı 1 Kere Kestik Biliyorsunuz İsim Clan Gorulmuyor Sonra İsimlere Baktım Dedim Bunlara Vurmayalım Wratch Cıkalım Şimdi Diceksiniz Neden Ts'Girip Haber Vermedin Kardeşim 2 Tane Ts Acıktı Birisi FightTowin Birisi Maxima Edip Abinin Ts'sindeydim ee Bu Ts'yi Sen Bilmiyormusun Diyenlere Bilmiyorum Masaustumede Kayıtlı Degil Clandan Bakıp Giriyordum Herneyse Arkadaş Arkadaşın P..... gidir Derler Yine Arkadaş Arkadaşı Korudu Benim Kurdugum Clanda Liderligi Sana Ben Vermişken Sen Karustan Gelip Benim Clanıma Girip Birde Ustune Beni Clandan Atıcaksın BEN DİYORUMKİ O GUN 1 KERE KESTİM ŞİMDİ HERĞUN KESİCEM MUSAİT OLDUM HER GUN DARLİCAM SİZİ . Benden Size Ufak Bİr Tavsiye Guvenmediginiz Cok Yakın Olmadıgınız İnsanlara Ne Oyunla Alakalı Bir Bİlgi Nede Clan Liderligi Verin . __________________