Delos hakkında bir macera part 7
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Delos hakkında bir macera part 7
-
30-09-2019, 23:40:25Yaz tatilinin son gunlerini yaşıyorduk.Artık okul başlacağı icin vedlaaşmalarımda başlamıştı.Bende hatıra kalsın diye BeaL ailesi olarak ss alıcaktık.Herkesin delos'a gelmesini soyledim.Şansımada tum BeaL clan memberlarıda online dı.Herkes toplandı ve ceşitli şekillerde ss almaya başladım ama ben nerden bileyim delosun ezik yuvası olduğunu.Bir tane asas geldi ve ortamıza durdu kardes git dedik gitmez şimdi sovsen gıcığına duracak orda hic seslenmedik durdu durdu 15 dk sonra gitti.Bir oh cektik tam yine pozisyon aldık ss alcam bu sefer bir orc mage geldi yine etti ss sin icine bu sefer sovduk o da nie sovuosunuz dedi ağladı gitti.Neyse ben ss mi aldım son delos gorewim kaldı onu yapmaya gidiyorum yardım etcek arklar.Delos dediğim gibi yine eziklerin mekanı olmuş ve ayrıca mageyim bir turlu ust katlara cıkarmadı beni orclar ne zaman doğsam , kat atlasam olduruolar ve o gunden beri bir daha delosa adımımı atmadım sevgili arkadaşlar Bu delos bu haldeyken artık adam olmaz.Delos tum sinek ve ezik arkadaşlarıma selam olsun Saygılarımla LeGeNdOfHuMaN-BeaL __________________