bu adama dikkat 80 lw uckaıtcı lAcoustic
Knight Online0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- bu adama dikkat 80 lw uckaıtcı lAcoustic
-
30-09-2019, 22:52:02arkadaşlar insanlık olsun die sizde yanmayın die konuyu actım olympiada 80 lw bana isilionlu clan duşmez diyerek sozde clanda sadece bn kalsam bile isilionlu clan duzmez denilerek 8 gb ye sattığı clan sattığı gunden 1 gun sonra duşmuştur bana yazdığı pm ler in resimleride paylaşıcam sizlerlerle olay soyle oldu clan alıcamı yazdım pm aldm anlaştık o2 ye gectim premium yoktu herneyse o1 den clanca konuşuolardı bn yazmıodum dinliodum clan lideri lAcoustic ( 80 lw ) clanı devrediceni herkezin belirledikleri saate toplanmalarını ve clandan topluca cıkacaklarını yazıyor bn dinliorum tbi ayrıca resim de aldm ve konunun konuşulmamasını msn uzerinden detaylı bilgi verebiliceini soyluor hemen o akşam saat 1 de 01 e girdim ve o konuştuklarını duyduğumu soyledim o da bna clandan biz cıksakta senin isilionun gitmez dedi bnde parasını verdim ertesi gunu akşam isilion duşuor ve alın size aramızda gecen pm diyaloglarını gorun arkadaşlar insanlık olmuş bukadarda olmaz şebeke olmuşlar artık clandan biride yine clanmı deişcez dio ::S 1 kere yapılmamış bu bn o yuzden clan sahip olmak isteyen arkadaşlara 1 keredaha duşunun demek icin ufacık bir hatırlatma yapmak istedim birde tna tutmuş 3 gb sini verio sadece 1 gb daha verebilceni soyluo ancak vermio neyse onemi yok insan olsaydı da hic vermeseydi ... buyrun resimler...... resim ekleyemiyimoşm mesaj sayım az [email protected] ht resim lik yollayabilirm.... __________________