beyler acık ve net , oyunda GB almayan sağlam char nadirdir. illa ki cash yada gb cekmişsinizdir. ee diyelimki para bol ne yapıcaksınız daha cok gb hatta wessaur gibi item alıcaksınız... wessaur zaten server daki en eski charlardan / playerlerinden. bir cok itemini kendisi zamanla dizdi rebirth 16 hb gelince ; gm den siparişte olabilir edit de yada upgrade ( ufak bi ihtimalde olsa ) adamın ne yaptığını yada itemlerini nasıl dizdiğini gozuyle goren yada kesin oalrak bilen yok. ben dahil onune gelen edit char diyor. eğer cok param olsaydı tabiki bende zevk alarak oynadığım bu oyuna para verirdim ve serverdaki en iyi itemleri dizerdim , gm ile irtibata gecip direk item siparişi de yapabilirdim fakat ne yazıkki real para yok adam kral oldu bir cok krala pm atıp tebrik etmeme rağmen sallayan azdı ama ben bu adama pm den kufur bile ettiğim halde ( aile haric ve haddimi aşmayacak şekilde ) adam h.olsun dediğimde sağolasın diyebildi. bu arada bir cok kral krallığı kendisine item cekmek icin istiyordu fakat wessaur'un hb si bile krallığın 1 aylık gelirini katlar UZUN LAFIN KISASI HERKEZİN İCİNDE Bİ WESSAUR VAR ZATEN AMA İMKAN YOK O WESSAUR'u ORTAYA CIKARTMAYA kem kum edenler , bana yalaka diyenler cıkacaktır ama human ardream charın , orc CZ charla ne alakası olabilir :S ne karım olabilir... __________________