p1erSertac hacked . . .
Knight Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- p1erSertac hacked . . .
-
30-09-2019, 22:46:38http://img301.**************/my.php?i...rsertacmx5.jpg Maalesef Olympia nın en guclu en yetenekli en iyi itemli sinlerinden biri olan p1erSertac yaklasık 10 gun once hacklendi. Siteye yazı yazdık rollback icin ama atmıyorlar. Nedenini sorarsanız biz TURKLERE inanmıyolar. Nerden bileyim itemleri arkadaşına vermediğini diyolar. Ve haklılar da. Saolsun bazı arkadaşlarımız bu yontemle cok iyi rollback attrırıp reel para kazandılar. Ve sattıkları itemler silinerek hırsızlık yapmış oldular. Tesekkur ederiz. Bu arada giden itemleri mi sayayım da taşaklarınız serinlesin : Dual MD +8 Chitin Set +8 Chitin Helmet +8 DD Dual ROL Glass Belt Elf Belt +1 Iron Necklace Priest Pendant +2 Elf Metal Earring +0 Rogue Earring +1 Chitin Shield +0 Scorpion Shield +0 Reduced Inn den 21 gb Nakit Yan charlardan 21 er GB nakit toplam 63 gb nakit. Eğer charımı itemlerim ile birlikte satmaya kalksaydım en az 2500 ytl para ederdi. fakat serefsizin biri bu saydıgım itemlerin hepsini aldı. Ve ben rollback attıramıyorum. Nedeni ise boyle serefsiz turk arkadaşlarla birlikte oynamak olmamızdır. Saygılarımla. __________________