35-45 karus protestosu
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 35-45 karus protestosu
-
30-09-2019, 22:43:44arkadaşlar biz clanca 10 arkadaş 35-45 border ına girmiyoruz ve butun karuslarıda bu protestomuza cağırıyorum neden. icerde nerdeyse butun humanlar 1500buf 300ac sc basıyor ve normalde 960buf 160ac olması gerekirken charachter 2 kat defans ve hp ye sahip oluyor ve bu icerde acayip bir eşitsizliğe sebep oluyor ne zevk alabiliyoruz nede karşımızda o kadar kişi varken onları kesebiliyoruz,şmidi sende bas diceksiniz neden ya ben neden sc ye para vermek zorunda mıyım onların bu benciliklerine karşı ben neden para harcayım sc alayım madem ole girmiyorum kardeşim kalın orda g.gibi beni ilgilendirmiyor sizde 4 party girmek varken girin tek party ile ha bu arada sc alıp basmayıda denemeyin party de 7 kişi basmayınca bi anlamı kalmıyor ama super oluyor 8 tane ezik size vuruyor kesemiyor ben 15dk bekledim ole 720can potu+720heal 1500buf 300ac ile kesemediler onlar bu yazıyı okuyorlarsa ezikliklerine doymasınlar. humanlarda alın borderı başınıza calın ne zmn sc siz adam gibi oynarsınız o zmn gelelim butun human cucuklere slm +5hb roc,diamong ring +7fabric set wp li 45border priest i almak istiyen olursa ozelden mesaj atsın bana(960buf,160ac+720heal+malice) __________________