MERHABA Oncelikle bazi olaylar ve konusulanlar neticesinde kendimi kisaca tanitmak istedim. Yaklasik 8 9 yil once olympia sw sinde oynarken kinqwskillers pm li yusufla tanistim ve istegi uzerine char id sini kinqws yaptim kisa sure sonra koxp un artmasi nedeniyle itemleri satip ara verdim.Ve sonrasinda edena ronark ephesuda bu pm ile oynadim ,suanda oly nin birleskesi diez de devam etkemteyim .Beni Yusuf yada baskasiyla karistirip laf soyleyenlere sonkez burdan duyurayim dedim. Gelelim aklı selim bir arkadasin bana TBL demesine;10 yildir neredeyse oynuyorum bu oyunu hicbir şekilde illegal bir işle alakam olmadigi gibi farkina vardigim anda pt sinde bile bulunmam ve ifşa etmeye calisirim.Sonucta bir emek vardir ortada hile ole gasp edilmesine izin verilemez verilmemeli Diez yeni bir sw pk da atiyoruz 2 irk beraber adama spike vuruyorum can dipte ama oyle bi kaciyorki trust az bi mesafyle failed veriyo yada des oluyor tbl olsa mesafe tanimadan sekmeden vurur inanin . Beni ronark ve ephesusdan her 2 irkta bilir kimseyle sıkıntisi olmayan 2 irktada daima dost edinen biriyimdir.tanimayanlar bilenlere sorabilir cvp ini alacaktir. Gelelim ws konusuna; Diez herkez icin yeni bir sv bazi arkadaslarimizla pk atarken tanismak amacli gozume carpanlarla ws atmak isterim bunlardan bazilari MANYAKKİRPİ zeytinarcher prodectorofctiy ile ws atmak istiyorum tabi onlarda benimle atmak isterlerse gelelim eski ephesusculara syronhazard ve jrimmortal kabul ederlerse ve kendilerini tiran goren ustun ustun konusan alperindayisi Babik kido wsler karsilikli vidyolu olcaktir fp takan arkadaslar sabikali oldugu icin talia ve dd takmasinlar diye ws baslangicinca inventory acik item gostererek ws atilacaktir widyo hemen yuklenecektir holy kesinlikle yasaktir .vidyo olacagi icin tbl denen e de cvp verilmis olacaktir boylelikle. Guvenilmez arkadaslarasozum Benim itemlerim belllidirolduğu kadar , siz ws atarken arkadaslarinizdan item alisverisi yapabilirsiniz sizin bileceginiz istir. Calistigim icin carsamba persembe cuma 21:00dan sonra cumartesi pazar gececi oldugum icin saat18:00 a kadar atabiliriz diger gunler genelde char oyunda olursa bile basinda bdn olmuyorum bilginiz olsun . Son olarak biliyorsunuz talia geri geldi biliyorsunuz walkrt gorunmez yapan arkadaslara attigim asitler geliyorsa bilinki yanlislikla geliyor OZUR DİLİYORUM.Benim walkry%99aciktir.Asitler talia suphesi uzerine walkryli adamalra atilmaktadir .Bilginiz olsun .Hakkimda konu acilmis tlfndan yaziyorum yanlis yazdiysam kusura bakmayin vakit ayirdiginiz icin tesekkur ediyorum .yeni arkadaslarla ws atmak istegim tamamen dostluk amaclidir... __________________