Arkadaşlar Weiwuer clanının adını batıran fubar adlı priest bi hackerdır.bana yaptıgını anlatayım: 1 ay felandır konuşuyoruz kanka ayakları felan cekti.benden roc ve ske +1 im vardı onları istedi bende guvenilirdir diye vermiştim.O da geri verince bende buna tam olarak guvendim. 76 lvl asasım vardı .Warrior char aradıgımı biliyodu ve bana arkadaşının warrior char sattıgını ikinize takasta aracı olabileceini soyledi bende guvendigim icin tabi kabul ettim.charın şifresini mailini herşeyini verdim .cocukta charın şifresini felan herşeyini degişti sonrada msn den engelledi beni.Bu fubar denilen şahsın adı da Kadir dir.Sizden tek istedigim kimsenin ne xp partysine ne clana nede bilmoem ne partylerine alınmamasını istiyorum .Weiwuer deki ilgili kişilerlerede konuştum .Boyle ********lerin erkek namına dolaşıpta Ajdar gibi olanların armızda işi yok .Rahatsız ettigim icin kusra bakmayın .Herkesin beni Anlıcagını duşunuyorum ve sizin başınızada gelmesini istemiyorum .İyi gunler herkese. __________________