Şunu bir kere bilelim once.. Oyun Şuanda Amerikadada Perudada Koredede yok.. Yani mahkeme felan gibi şeyler tamamen hikayedir.. Bildiğiniz uzere Japko , Knight Online'dan pach olarak onde gidiyor.. Knight Onlinenin daha once uyelerine verdiği bilgilere gore oyundaki yeniliklerle alakalı bir bakım calışması olduğunu duşunuyorum.. Yaptığım ufak caplı araştırma ve onceki deneyimlerime dayanarak Sizinle paylaşmak istediğim bilgi.. KNIGHT ONLINE Xrossをご利用いただき、ありがとうございます。 本日、11月29日(木)10:00~12:00の 定期メンテナンスで行いました対応内容をご報告いたします。 ◇下記の修正をいたしました ・メンテンタンス対応内容実施 【統合に関してのお詫び】 ・保有されていた戦争点数の褒賞については今しばらく準備に時間をいただきます。  褒賞内容の確定と準備が完了次第、褒賞を対象アカウントへお贈りします。 何卒ご理解・ご了承くださいますようお願いいたします。 Şoyle ozetleyeyim.. Bugun yani 29 Kasım 2012 tarihinde Acılacaği yazılmış.. Oyundaki bakımlar Japkoda şuanda bitmiş durumda.. Oyundaki yenilikler Pach aracılığı ile yuklenecek gibi şeyler soyleniyor.. Ko genelindeki uzama surelerini hesaba katacak olursak uzamış durumda. Bu tamamen Japko ile alakalı birşey.. Usko'da Jp yi takip ettiği icin şuanda en iyi kaynak bu.. Japonyada Saat şuanda ; 17:25 Ben Şahsen Oyunun bugun acılacağını duşunuyorum.. En azından bir acıklama gelecektir.. arkadaşlar sanırım yeni ırk gelicek bu cabalar onun icin buda japkodaki yeni ırk.. http://d1211.hizliresim.com/13/w/gcvrt.jpg __________________