K1LLM4CHINE bu konu altına gel bakalım
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- K1LLM4CHINE bu konu altına gel bakalım
-
30-09-2019, 22:00:47Biz uzak olalım dedikce col cocuktan belÂlarını aramış oluyorlar. Olaya girelim 17 Nisan tarihinde eski karakterim olan i31 charinin satıldığını oyun ici gormuş oldum ve konu acarak bağım olmadığını belirttim gecmişe bakıp gorebilirsiniz. Daha oncesinde karakteri sattigimi yine dile getirmiş konu acmıştım ve sattığımız kişi MSB dir Gel gelelim neler olmuş bitmiş oradan macrocu velet hemen zıplamış yok oyundan kacıyor ncs attı Krowaz aldı maxima clanindaydi tanımayız zannetti Biz ne diyoruz adama sormazlar mı yosun beyinli tanınmak istemesem maxima clanina neden gireyim maxima claninda belli başlı Warrior lar vardır sabittir Gelelim bakalım bu velet vs teklif istemiş korkuyor nick veremiyor bilmiyor 3 4 tane damage yedikden sonra **** başı yanıp kacacak ve her zaman bu teklife hazırım. Diğer bir konuya gelelim Numunenin biri demiş cucenin biri sulalemi satın alırmış asar kesermiş yok ben pk atmıyor muşum endamimi gormek isteyen varmış kusura bakma pasam senin gibi oyuna bagli degilim Isten gelir 1 2 saat oynarim o kadar endamimi gormek isteyorsa ozel den veya konu acar black gem etkinliği yapan cuceyle atarız hani sulalemi alacak ya atarız tabi her zaman hazırım cuce kral in totosu yerseeee Atalarımız ne demiş kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o hesap Diğer numune gelmiş oyunu biraktirdm sana demiş ne komik beni ve kardeşimi tanıyan bilir biz her zaman buradayız Son olarak bir de suna goz atalım omrunde 10 itemi olmayan atack kac olur diye konu acip sorup bize kafa tutan eleman bakalım kimmiş dun gelen slota mob cekilmesi Hk. guncellemeyle eleman bakalım ne yorum yapmış Bknz; Iyi FrmTr.ler 🙋*♂️ __________________