Hep satasma hep kufur biraz insan olalim lutfen
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hep satasma hep kufur biraz insan olalim lutfen
-
30-09-2019, 21:55:26Merhaba Arkadaşlar; Bu konuyu acarken kacınızın hak verip, eyleme donuşturecek kadar ciddiye alacağı konusunda tereddut yaşadım ama malum umut fakirin ekmeğidir deyip acmaya karar verdim.)) Ayda yılda bir uğradığım halde her uğrayışımda karşılaştığım manzara hep aynı, bir gıdım ilerleme yok: Klanlar arası sataşmalar, kufurlu mesajlar, birbirini aşağılayarak yukselme cabası, gercekten cahillik sıfatının bile masum kalacağı inanılmaz kotu bir Turkce kullanımı, kavgalar, tehditler, insana "galiba bu insanların hic derdi yok canları sıkılıyor dert arıyorlar" dedirtecek kadar ucuz,kof hatta komik şeyler vs. vs. vs. Saymakla bitiremiyorum şuan. Baktığımda yaş grubu hic de kucumsenmeyecek bir boyutta: +20 hatta +30. Bunlar haricinde kalanları da cocuk diye hoşgormeye calışmak isterdim ama bizler de cocuk olduk, kişisel edep ve adabın yaşla hicbir ilgisi yok. Hadi bir kere olur iki kere olur, sonra anlarsın hatanı vesaire ama hep aynı hep aynı. Okulda sınıfta kalanları mı ararsınız, sokak serserileri gibi birbirlerine adres telefon verip "kapışma" ayarlayanları mı ararsınız, gercekten insan olmanın gerektirdiği şeylerle uzaktan yakından alakası olmayan davranışlardaki bu kor ısrarı anlamış değilim. Hele ki bir konu var cidden hayretler icinde kalmamak elde değil: Sormak istiyorum, HEPİNİZİN ANNESİ BU KADAR ORTALIK MALI MI Kİ EN KUCUK ŞEYDE BİLE SALDIRDIĞINIZ KAVRAM ANNE OLUYOR?? Yada sormak istiyorum, soylediğiniz gibi gidip birbirinizin anasını ......seniz erkekliğiniz ve yiğitliğiniz mi kanıtlanmış oluyor?? Nedir amac bana bunu birisi acıklayabilir mi lutfen?! Anladık hepinizin penisi var, bununla mı, oraya buraya sokmakla mı erkek oluyorsunuz??? Birbirinizi yada birbirinizin annesini bişey yapınca mı erkek oluyorsunuz?? Yada erkek olmak ne demek bunu bir kere olsun duşundunuz mu? Korumanız kollamanız, saygı gostermeniz ve gosterilmesini sağlamanız gereken şeyleri bizzat camura batırarak yiğit mi olunuyor?? Nedir bu kendi cinselliğinizi bu kadar iğrencleştirme yarışınız? Lutfen birazcık duşunun, hic kimseye yada hic bir anneye bir şey olmuyor, sadece kendinizi ucuzlaştırıyorsunuz... Son olarak da kullanılan dil konusunda bir şeyler soylemek istiyorum. Allah aşkına arkadaşlar "hala" kelimesini bile "hağla" diye yazan, k yerine q, v yerine w harflerini kullanan, oraya buraya ingilizce kelimeler serpiştiren ve kelimeleri eciş bucuş bir hale sokan arkadaşlar var aramızda. Yazı yazmasını bilmeyen insanlar foruma uye olmuşlar da bilgisayar kullanıyorlar, pes diyorum sadece. Yazı yazma tarzınız sadece şekil ile alakalı değildir, karşınızdakine saygı, kendiniz saygıdır. Ve birazcık dikkat yeter de artar bile. İnsana konuşarak anlaşma yeteneği verilmiş, konuşursun, uzlaşabiliyorsan uzlaşırsın, uzlaşamıyorsan diyaloğunu saygı cercevesinde bitirirsin. En azından bunun icin caba sarfedersin. İletişim budur, bunu benimsemeyenler lutfen hak ettikleri yerlere, kopru altlarına yada serseri yuvalarına gitsinler. Paylaşım amaclı acılmış bir forum yanlış bir yer. Sevgiler. IKinqOfFeaR BegenenLer ++++ ReP PLs Rep İstenmez Hak ediLir __________________