Slm arkaslar char satın alıcamda guvenemiyorum son zamanlardaki hack olaylarıı filan kafam karıstıı ...!Bizim bi arkadas char satın almıstıı aldıgı adam 2 gun sonra geri aldı charını elinden işte bu yuzunden bir konu acıyım dedim bilgilenelim biraz ....! Oncelikle benim bildigimi yazıyım once ilk msn sinin id-paswordunu alıcam sonra...!Once bunlarıı değiştirecem sonra charın id-pasword - gizli soru--- dogum tarihi--item kitleme...! Evet arkadaslar benim bildigim bu kadar daha onceden hic char almadım ilk defa char alıcam bir guvensizlik var herkes bildigini yazarsa son zamanlardaki hacklenme olaylarını azaltabiliriz... Bide son olarak adamlar ; knight online id-paswordu ile baska (gamefirstin) oyunlara uye oluyorlarmıs biz charıı satın alınca sade gamefirstteki knight online sifresini degistiyoruz ondan sonra diger oyunlar giris yapıyor adam ordan degistiriyormus boyle duyumlar aldım ...! Genis bilgi icin lutfen yorumlarınızıı eksik etmeyiniz....! Yorumlara reppppppp +++++++++++ !!!! Hadi herkese iyi forumlar ...!!!! __________________