aşşagılık bir dergi olan tempo, şimdide yılan başı, 30 bin masum insanın katili olan abdullah ocalanın "nasıl yakalandım" adlı yazısını yayınlıyor. onu şohret etmeye calışıyor, bizler de oooyle bakıyoruz, tempo dergisine yılan başı apo, bugun "nasıl yakalandım" yarın "nasıl buyudum" nasıl "nasıl oldurdum" diye yazılar verecektir herhalde. biricik evladını, kardeşini, arkadaşını, nışanlısını ve daha pek cok sıralayabileceğimiz tanıdıklarını kaybeden insanların hala yurekleri yanmaktadır. luks icinde yaşayan yılan başı apo, yazılarını rahatlıkla butun dunyaya duyurmaktadır, yani faaliyetleri hala devam etmektedir. bu olanakları sağlayan devlet kuruluşlarına ve adamlarına şehitlerin kanı haramdır. bizler, yılan başını besiye almak icin kovalamadık, yakalamadık ama maaalesef cok acıdır ki yılan başı, luks icinde herşeyi var olarak faaliyelerini rahatlıkla yapma şansına sahip. tempo dergisi de bu faaliyetlerin aracısı durumunda, yakında televizyonlarda da gorursek hic şaşmayalım. Allah, Turkiye'mizi, icimizdeki ve dışımızdaki duşmanların şerrinden emin eylesin.
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Vatan haini TEMPO dergisi...konu:ocalan