Bu makaleyi clanmızı icin hazırladım artık aramızda olamıcak bendeki anılarını yazcam.Şimdiden diyorum makalede komiklik aramayın Ben BeaL e yaklaşık 8 ay once girdim.O zamanlar daha 61 leveldim gerci şimdide 66 ama nese.Mutu abimi nerdeyse 1.5 yıldır tanıyordum ve clan istedim ondan oda memnuniyetle aldı beni clana.Clana alışma donemim cok sancılı gecti.Anlaşamadığım 2 kişi vardı ve pk larda mage oynamayı yeni yeni oğreniyordum.Muzzi mutu benim yuzumden cok free np oldu belkide royal olamamamızın sebebide budur belkide Yavaş yavaş lwl aldım item dizim ve sağlam arkadaşlıklar kurdum. O zamanlar special clanıyla da ally dik ve royal değillerdi.2 clan super pk lar atardık cok guzel gunlerdi. Ve sonunda special de royal oldu uzun pelerin aldılar bizim pelerinimizde uzadı.Ama bu oluşum bize ağır geldi.Tartışmalar oldu ve biz allyden ayrıldık.Nedenini bilmiyorum tartışmanın ama hicbir zamanda sormadım neden ayrıldığımızı.Artık tek başımızaydık.Aramıza katılanlar oldu omer abi gibi ve bazı parazitler gibi adını ağzıma almıyorum.Clandan gittiler bu parazitler ben hic gormedim onları ve kavga etmediğim icinde memnunum.Artık sağlamdık. Mutu60 Muzzi legenkillerl LeGeNdOfHuMaN OnlyForMen xxxrihannaxxx Eluwe SenducanbenvucamxD ve ayrıca rembrant da girerdi aramıza ve sağlam bir pt olurduk.Cz atak fixlendi ve ilk 10 daki yerimizi almaya başladık base sıralamasında artık bol np kasmaya başlamıştım ki bu kara haberi duydum.Hayallerim başıma ykıldı clanımız ya satılcak yada patlıcaktı.Ama sonradan anladımki bu arkadaşlarım hep birlikte kalcaklar buna cok sewindim cunku dağılmıyorduk en azından bensiz. Yine beraber pk atcaklardı bu beni cok sewindirdi.Artık pk larda yanımda değil karşımda olcaklar.Bu bana buyuk heyecan veriyor ve ayrıca uzuntude.Umarım başarılı olurlar ve beni unutmazlar. Sonsuza kadar yaşayacak olan BeaL e LeGeNdOfHuMaN-BeaL / xXxefortimxXx (((DeniZ))) __________________