Yeni Server Ve Guvelik Sistemi Hakkında Kesin Bilgi
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yeni Server Ve Guvelik Sistemi Hakkında Kesin Bilgi
-
30-09-2019, 20:04:22konun forumunda modaretor arkadasımız acıklama yapmıs su sekilde Evet Arkadaslar bildiğiniz gibi Yeni server Acılıyor Ve Bu salı değıl bir sonraki Salı gunu Yeni Server acılacak Yani 28.04.2009 Tarihinde (Eger bir gecikme yaşanmazsa) Aynı gune yetiştilmeye Calışılan Ek guvenlik sistemleri icin halen calısılmakta Ve xtrap yeniden Getirilecek ( Tam olarak ismini bilmedigim icin Xtrap dedim Ama tam ismi bilmiyorum) ancak Xtrap Haricinde Bir Guvenlik sistemi Daha gelecek Yani Oyun 2 ayrı Guvenlik sistemi ile calışacak Umit Ediyorum ki Yeni Server ile birlikte bu guvenlik sistemleride Oyuna yetiştirilecek. Şuandaki oyun genelindeki bir cok İllegal Program kullanan oyuncuların %95 lik bolumu iptal olacak Zaten İstedikleri sekilde Kullanlanabilirler Sistem otomatık olarak bulacak ve bu oyuncuları banlayacak Calışmalar halen devam etmektedir Ve sizlerden her zamanki gibi bir muhdet daha sabır dilemek zorunda kalacagim Saygılarımla, 28 ine kadar sabretmemiz lazım http://forum.tr.knightonlineworld.co...howtopic=33899 __________________