RavaArph'ın Banlanan Topiğine Cvp.
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- RavaArph'ın Banlanan Topiğine Cvp.
-
30-09-2019, 20:01:19S.a Arkadaşlar ben İnvincible, TheSinFuls Clanına 55lvl de girdim. Clana girmemdeki gayem exp party bulabilmekti. ne bi item nede para icin girdim, Ki ozman CSW theSinfuls'ta bile değildi. Benim %1 im Koxp la veya Bug'la kasılmadı, ve Arph larında Koxp la kasmadığını 'ben' biliyorum. Bir Clan benim icin bu kadar guzel olabilirdi cunku Exp yanı sıra Cok ii arkadaşlıklar kurdum. benim Bugune kadar 1 kere rava ya evile veya clandan herhangi bi arkaşımıza hatam yanlışım Kırıcı bi olayım olmadıı. herkez kardeş gibiydi bu kardeşliğe bitek rava katılmadı, Clan Chati Sadece okudu, Pm lerimize, ne yazdığımızı unuttuğumuzda Cvp veriyodu. coğu zman iplenmiyodu. Clandan Numberone ı attık tan sonra Ben Soğumaya başladım, cunku attıktan sonra Clan chatten yazdığıı '' ben hicbi zman kaybetmem cıkan kaybeder kimseyi tanımam'' dı. ve Ozman anladımki rava nın gozunde sadece bir 'hic' iz. bunu clanda o an olan kargaşaya mudale etmeden sadece okuyup,yorumlayıp kararverdi daha sonra olay anlaşılınca gerii aldı Numberı.. yani Hic bizi dinlemedi, 1 hafta icinde 4-5 tane samimi olduğum arkadaşlarımz clandan atıldı ve cıktı. Ne olursa olsun Onlar bizim hepberaber exp kastığımız muhabbet ettiğimiz boss kovaladığımız arkadaşlarımızdı boyle cıkmaları veya atılmaları beni bikere daha soğuttu. 10 larca Boss kestik hep Online kalmaya calıştım Her bossa geldim Tum bossları clan olarak kestik. o kadar drop duşurduk ama sadece arph larda item vardı. rava bana Master itemlerinde yardımcı oldu sağolsun, başkada bi item istemedim gozumde yoktu. Benim rava dan aldığım sadece Bus'tur ve Beraber Aldığımız kaleden verilen Haftada Toplam 40m'di. hic bi Drobumu Saklamadım ve esirgemedim. Her seferinde ne cıktıysa Haber verdim. Solo kestiğim itemleri bile soyluyodum. Clanda +7 Claverlarla gezen ben ve Aliabiydi o da clana lvl60+ ta girdi. yine item istemedim kendim dizmeye calıştım. Eslanta boss bakarken Shaula kestim Drobumu Clan Chatten yazdım (Chitin Bow ,taila of shaula,iron x) ve bana Pm geldi '' sen salakmısın neden soyluyosun'' diye ve bu adam hala O clanda ^^ (isim vermiyecem tabiki) bunu yazdığımda Rava online değildir diye.. daha sonra rava ya Pm attım ''Haberin olsun bende CB var '' diye, bana dediği ''O item bana gerek L den at'' bunu gorduğumde affaladım sonucta hala 7 claverlarla geziyorum ve clanda Archery de yok Neyine ve Kime lazım olduğunu cok mrk ettim ama yinede bişey demedim. Gonderdim ^^. Clana katkım olsn diye solo kesipte gonderdiğim itemler oldu. ama aptallık bende Dier clan oyuncuları maradondayken ben L yi kulanıyodum. ben Clana hep sadık kaldım her zman uyum sağladım. 2 gun oyuna giremedim girdiğimdede Evil ,Demon ve Quel'in Human olduğunu oğrendim Son ana kadar Cars Cekip bende Human oluyodum. Clandan cıkma sebebim ise Arkadaşlarımın Clandan cıkması ve atılması , İplenmememiz son olarakta MSN de gorduğum şu iletiydi http://img360.**************/my.php?image=asdez8.jpg Bunu Gorduğumde Kendimi aptal gibi hissettim Sonucta o itemler solo kesilmedii Talosa Tk ya Drain atan Exp duşp Heal yapan bizlerdik. boyle bişey sadece kullanıldığımızı gosterir. Buda son nokta oldu Oyuna girdğimdede clandan cıktım. Tek uzulduğum Evil ve Bonzo yu kaybetmek oldu.. Benim Kaybettiğimi sanıyo belki ama bu sefer Kaybeden o oldu Benim kadar Sadık, ii niyetli birini kaybetti. ben kazandım cunku arklarım yine yanımda benim icin onemli başka bişeyde yok ztn. Ayrıca ben ravanın hakkında İtem satıyo Fln diyede Topic acmadım. Msn konferans olayına gelince.. Doğrudur soylemişimdr ama ben dvt edip bi pencere oluşturmadım ve o iletiyi gordukten sonraki sinirle bazı şeyler soyledim.. bi nevide Ortama uydum. Human Olarak Yolunuz ACık olsun, Wallhack Acmanıza gerek yok kimsede olmayan itemler sizde(sende) var ve hicbirinde butur programlar kulanmadınız aynen dvm edin derim. Şuana kadar soylediklerimde bi yanlış varsa duzeltirsin RavaBABA. . . Evil , Bonzo mucx.! emre +7 chitin bootumu unuttun / dex te bas. __________________