Herkezİ Bİraz Mantikli Olmaya Davet Edİorum Krallik Secİmlerİ İcİn
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Herkezİ Bİraz Mantikli Olmaya Davet Edİorum Krallik Secİmlerİ İcİn
-
30-09-2019, 19:59:36ArkadaŞlar Krallik Secİmlerİ YaklaŞior.ve Yİne Bİr SUrU Polemİk Bİr SUrU Kavga, Emİnİm Kİ Herkez, Bikti Ama Yİne Korkuorum Genarls Clani Gİbİ Bİr Şerefsİz Clandan Kral Cikicak Dİe..np Transgerİ Yapatilar Paralari Yedİler Yetmedİ Gene Barbar Kral Oldu Oda 80 Skİlnİİ Acti İtemİnİ DUzdU 1 Kere Ex Evnt Yapmadi Oy Veren Adream Clanlarinin Cikari Ne Oldu Koca Bİr Hİc.. Şİmdİ Yİne Bİr SUrU Aday Var Ve Ben Sİze Soruorum Aciba Hangİsİ Secİlİrse Ex Evnt Yapicak Hangİsİ Parayi Calmİcak Bence CoĞu Calicak.. Bunalrin İcİnde Tek GUvendİm (benm GOrUŞUm) Eurosoftbİlgİsayar Adamin Paraya İhtİyaci Yok, KİŞİlİk Sahİbİ, DUrUst, Kavga GUrUltU Sevmeyen İnsanlarin Haklarini Yemeyn Bİr İnsan.ben Bu Adamin Claninda 2 Ay Durudum, Cikali Cok Oldu Bu Server Da Tanidim, Ama Emİn Olun Oyunu Oyun İcİn Oynayan Adam Gİbİ Bİr Adam, Benimbu Konuda Ne Bİr Cikarim Nede Bİr Cikar Beklentİm Var.tek Derdİm Humanlarin Kazanmasi... CUnkU Emİnİmkİ OĞuz Abİ Ex Evnt Yapicaktir Ve Parayi Hakkiyla Kullanicaktir.(yİne SOyluorum Benm Bu Konuda Bİr Ciakrim Yok Ve OĞuz Abİ Benİ Burda Tanimaz İsmİmİde Vermİcem Ztn Tanimasinada Gerek Yok.dedİm Gİbİ Tek İstedİm Humanlarin Adam Gİbİ Bİr Krala Sahİp Olmasidir.herkeze Kolay Gelsn Oyun İcİn Hirsiniza Yenİlmemenİz DİleĞİ İle...1 Şans Vermenİzİ Temennİ Ederİm. __________________