Bu Konuşmalar Adamı Gulmekten oldurur..
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bu Konuşmalar Adamı Gulmekten oldurur..
-
30-09-2019, 19:58:44File corap aldım. -File niye aldın? Kendine alsaydın ya.. Almanya`da Almanlar yaşıyorsa -Sakarya`da sakarlar mı yaşar? Abi sana Sıla`nın selamı var. -Hangi Sıla? -Gayri Safi Milli HaSıla.. Taşımasuyla neden değirmen donmez? -Cunku Taşımasu bir japon kızıdır.. -Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister? -Mataramasuko.. Bankacı fil neden hapise girmiş? -Bankayı hortumladığı icin. Kızın biri kitap okurken olmuş. Neden? -Satırbaşına gelmiş. - Fransız ihtilali neye karşı yapılmıştır? -Sabaha karşı -Kucuk su birikintisine ne denir? -Sucuk Yerin kulağı vardır benim de kulağım var.. o zaman ben yer miyim ? Yemem.. Sen o ceteyi tanıyor musun Hangi ceteyi Peceteyi. Mercedes bile namaz kılmıyor renault clio John Wayne`in ebesi kimdir? -Ebeveyn. -Gozluklerin numaralımı? -Yok kale arkası... Cin Ali mavi murekkebe duşerse nolur? -Blue Jean Cok makbule gecti şimdi de Ayşe geciyor. Yangın dolabını acmışlar nolmuş? Yang cok kızmış! -Alinin selamı var. -hangi Ali? -Şehirlerarası Otobus termin-ali Erkek ata ne denir? Bayat En guzel cay hangi dağda icilir? Cay bar-dağı`nda Yıkanan Ton`a ne denir? -Washington Kral tahta cıkınca ne yapmış? -Tahtayı yerine takmış. Adamın biri yuzme bilmiyormuş, denize duşmuş fakat bir şey olmamış. Neden? -Adamın tipi kayıkmış. Orumcek adam ağ atamıyormuş,neden? -Cunku ağ bağlantısı kopmuş. Ben kamyonu suruyordum, leonardo da vinci. Bir elmanın icinden bir kurt cıkmasından daha kotu ne olabilir? -Bilemediniz iki kurt değil, yarım kurt cıkması! Sarışınlar neden 11`i yazamazlar? -Hangi 1`i once yazacaklarını bilmedikleri icin. 4.murat neden intihar etmiş..? İlk 3 e giremediği icin. Sarışın pizza ısmarlar. Pizzacı sorar: "6 parcaya mı boleyim, 8 parcaya mi? Sarışın "6`ya bol", der, "sekiz parcayı bitiremem". 77 yi neden bugune kadar kimse ayıramamış? -Seven`leri ayırmak gunahta ondan Temel kahvede işe başlar, muşterilerden biri seslenir: -Temel bize uc cay, biri acık olsun. -Hangisi? Sıcak buza ne denir? -Hatice. (hot ice) Hangi pansiyonda kalınmaz? -Suspansiyon. Sana bir kıllık yapayım, icine kıllarını koyarsın. Sen şimdi terlemişsindir, ben sana bir terlik getireyim en iyisi. Boşluktaki file ne denir_ -Fil in the blanks. Gecen gun arkadaslarla firinda patates yiyorduk, firin sicak geldi bahceye ciktik Cem Uzan, ustunu orteyim ALINTIDIR. __________________