E:Naber aşkım napıyosun O:Hic herzamanki gibi can sıkıntısı adam kesiyorum... E:Telefonu kapatır. E:Aşkım nasılsın O:Kotuyum ya aşkım exe yattım rez yok E:Telefonu kapatır gene E:Aşkım napıyosun O:Az evvel aradında exe yattım ya hayvan kesiyoruz şimdi... E:Pis satanist telefonu kapatır E:Aşkım napıyosun O:Arkadaşlarla toplandık adam kesiyoruz E:Aşkım cok değiştin sen boyle değildin O:Aha bende kaldı E:Telefonu kapatır E:Aşkım işin yoksa akşam bi yerlere cıkalımmı O:Ya şey aşkım clandan arkadaşlar geldide onlarla takılcaz bu akşam E:Saten ne varsa pis satanist arkadaşlarında var git sen gelme onlarla takıl O:Aşkım hayvan kesmicez ya adamda kesmicez... E:Eeee... napcanız? O:Soyunduk fotoğraf cekiliyoruz hatıra olsun diye E:Aaa.. GAY oldunu bilmiyordum herşey bitti buraya kadar... O:Aşkım sende gelsene bizim partiye... E:Pis sapık siz birbirinizi s... O:Aşkım yanlış anladın bu bir oyun knight pc oyunu vallaha :S O:HAY BEN BOYLE OYUNUNDA SENİNDE... YORUM VE REP'LERİNİZİ BEKLİYORUM ....[/QUOTE] [C]alıntıdır __________________