Sacmalık!
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
-
30-09-2019, 19:27:45Ya arkadaşlar konuya cok sinir olarak ve artık gormemek istedğim birşeyleri soleyerek başlamak istiyorum.. Bu forumun akara bolumunde gozunuze carpan nedir ? Ya arkadaşlar sizin başka derdiniz yokmu butun buyuk clanlara laf atmaktan yok o napmış yok o ne etmiş wallhack kullanır banlanır koxp kullanır banlanır siz neden kendinize dert ediyorsunuz. Boşu boşuna burda yok ForHumandaki wh kullanmışta afedersiniz kıcı kırık 40lvl bi adam konu acmış diyor bide ben 40 lvlim bana bişi olmaz sen 80sın sen duşun arkdaşım 1 kere kendini sen eziyorsun burda konuda haklıyım sanıyorsun ama ... cocukluk diyorum. Ve bu akaranın ve bilmiyorum kimler yorum yapıyor ama Phaselis'le alıp veremediklerini anlayamadım. Sadece kendinize dert ediyorsunuz sen burda konu actın diye adam (bilmiyorum kullanıyormu kullanmıyormu hic şahit olmadım laf atma yada suc yukleme olmasın) kullanmayı bırakacakmı sanıyorsun . Yani polemik konusu acmak istiyorsan insanlara daha faydalı şeyler olacak konular duşunerek acın lutfen. Bırakın artık ForHuman'ı Phaselis'i OldBoys'u siz kendi lvlinize kendiniz nasıl geliştiriceğinize bakın! IForHumaN / QuantumXI Not: Değerli yorumlarınızı bekliyorum bu konuda yalnız olmadığımı duşunuyorum. __________________