lOSMANLITORUNU selim ve seyit(seyit abini işin icinde olup olmadığı konusunda şupheliğim ama oda vardır ) abi ama ben gine burda ağzımı acmıyorum ve hala abi diye hitap ediyorum. Tanıyan kişiler varsa tel. adres vs. bilgileri o.m den bırakın lfn. Ufak bi iz bulim yeter yasal hakları sonuna kadar kulancağız. Oda olmadı başka yolmu yok ? Gelelim olaya llchegueavrall zeynel sınıf arkimle daha onceden muabetleri var baseye aksmaya karar vernce bizimle beraber takılmak istedi klan kurudk muabetimiz ilerlediki oleki klandaki herkez bilir birbirimize carlalrımızın şifrelerini bile verdk... lOSMANLITORUNU nun da neck olarak wp3 var bende in bi ara takas edelim dedi bende tm dedim bu akşam charımda selim abi vardı lOSMANLITORUNU nunda seyit abi bende bi ark charındaydım selim abiyle konuşuyorum iste item şif istedi vermicektim ama o an verdim işde bole bişe yapcaklarını asla aklıma gelmezdi ama saolsun haletmiş charı. kanıt oarlak elimde hicbi belge yo kama klan ici herkez biliyor birbirlerimizin carlarınıa girdimizi. Znt soydukdan sonra clanınada patlattılar. __________________________________ __________________