ILikePwningNOOB Oyunu bırakmıştır...
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ILikePwningNOOB Oyunu bırakmıştır...
-
30-09-2019, 19:10:59K0xperlerden kacıp gectiğimiz Ronark Land Base'nin (k0xperlerin) ve daha da onemlisi kurduğum ve elimden geldiğince yukseltmeye calıştığım clanın beni yorması uzerine bırakıyorum. yeri geldi gunlerce uyumadım ama bu bir oyun, ben de sırf keyif aldığım icin bu oyunda takılıyordum. Ancak goruyorumki ortalık "Aciz (k0xper)" , yalancı ve 2yuzlulerle dolmuş. kendimi daha fazla uzup , yormaya gerek olmadığını duşunerek oyunu bırakmaktayım. şu oyunda en buyuk şer*fsizlerin oyunun yapım ve yoneticileri olduğunu zaten herkez biliyor ; iyi yada kotu bir cok arkadaşı geride bırakıyoruz , hatta yiğit , mert rakiplerimizi geride bırakıyoruz, olmekten bile buyuk keyif aldığım anlar oldu ama o şer*fsizlere daha fazla prim vermemek bi nebze olsun beni rahatlatıyor. Ronark'ın başından beri takılıyorum , bir cok arkadaşımız, abimiz , kardeşimiz oldu , 2yuzlu olanlara ya biz yol verdik , yada cekip gitmesini bildik. şimdide onca uğraş sonucunda birilerinin şeyinde bile olmamak uzucu. sizler bu konuyu okurken belki sevineceksiniz , belki uzuleceksiniz ( pek sanmıyorum ama ) , belki de arkamdan kufurler edeceksiniz. kalbini kırdığım , hakkını yediğim varsa lutfen bu konu aracılığıyla bana ulaşsın, elimden geleni yapmaya calışacağım. Bana abilik , kardeşlik , arkadaşlık yapan ve ozellikle "legal" olarak rakip olan herkeze teşekkur ediyorum. ( tek tek yazsam server gecer ) [ char satışı ile ilgili konuyu acıyoruz. ciddi alıcılar irtibata gecsin. Frmtr uyeliği bana ait , samet istediği icin konuyu acıyorum. ] http://www.frmtr.com/ronark-k/352633...l#post33704250 Hakkınızı helal edin. _____f4warior / f4S4D1C / IILO1II / IILo3II / JrCrazYPurLiN _____ ___InmortalBaby / f3verishAngeL / TaLkaTiVeE / InvinoVeritas __ ____aLcohoLicMaqe - ILikePwningNOOB ___________ boyle başlamıştık [IMG]http://img146.**************/img146/6808/20104160210.jpg[/IMG] ************** __________________