Koxp yapanlar babalarının hayrınamı yapıyo gir ve gor neden yapıyo!!!
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Koxp yapanlar babalarının hayrınamı yapıyo gir ve gor neden yapıyo!!!
-
30-09-2019, 19:07:39İşde kanıtı buyrun alın koxpırlar gorun de heck yedim diye aglamayın. Arkadaşlar oncelikle konuyu acmamdaki sebep son zamanlarda artan koxp,hack vs. qibi duruma artık kabullenemedim ki benim carım da elimden qiderken son anda kurtardım..Asıl meseleye qelelim Ex*****.com sitesi bi satış(gb,paralı koxp,cash) ve forum sitesi Forumda bulunan tonlarca fixlenmiş,yok V12 bilmem qibi koxp var. Site Mod.Larının Dosya altına 'Taratılmıştır,Fakat İnanmayan Taratabilir Temizdir' lafıyla carı soyulan bi arkadaşımızın kafasına tak edip mahkemeye verse bile bi sonuc alamıyacaqi durum ortaya cıkar. Samsun Oturuyorum. Samsun Ex******.com 'un Magazası vardır.Yeri Belinda İnt. Cafe karşısı & Bilmeyenler icin Explorer(Samsunun En bilinen cafesi) İnt. cafenin caprazi..Girişti K2'nin Afişi vardir.Uzerinde K2 & GamerFirst Oyunları Olan Warrock,K.o qibi oyunların simgeleri var.Eskiden İnt. Cafe olan bu yer,gb satışı yuzunden kapandı yerine maqaza acıldı.Ve maqazada işlerine kimse karışamıyor.Sebebi İse Kartlarında Yazılı Maqazanin icindeki kartlardan Bi SS: [IMG]http://img412.**************/img412/5074/grnt000.jpg[/IMG] Gorulduqu qibi Web Tasarımı Adı Altında Cakallıkların yapıyorlar. İceri bi muşteri qibi qirdim.Maqaza icindeki camla kaplı ozel bi oda var dışardan qoruluyor.Ama kesinlikle muşteri o odaya qiremiyor.5 Pc var.3u Laptop. Nese Carnac serverinde Gb İstediqimi soyledim. Diyaloqları hatırladıqım kadarıyla yazıyorum. Ben:carnacda gb var mi ? yetkili kişi:item olarak elimizde tonlarca item var ama nakit paramiz yok.beklersen 1-2 gune teslim ederiz. b: gb yok item var o nasıl oluyor (quluşmeler) y.k: Uzume ye bagını sorma (quluşmeler) b: cidden nerden geliyo bu gbler ? 81 lv car aldık.Burdan yuklu alcaz guveniyoruz.ama nerden geldigini bilmemiz lazım. y.k: bu konuda bilgi veremem sadece aracılarla item & gb qelio. b: ********yle anlaşmalı mı ? y.k: hayır. b: nerden geliyo peki?forumdaki koxpdan mı?item var diyosun ya y.k :gb alıcak mısın almıcak mısın? b: (10 tane 100 Tl bankont gostererek) Bak para sorun degil sorun guven meselesi soylemiceksen bodrumdan alıcam(Bodrum İnt. Cafe Samsunda Gb Satan ender yerlerden) y.k :arkadaşım bak biraz aklın varsa biz babamızın hayrına o foruma koxp koymuyoruz. b: koxpta bişeler var yani ? y.k: yani.. b: abi o zaman gidin başka turlu alın bilgileri..oyunun icine edildi koxptan y.k: oyunu oynamıyoruz fazla.bizi orası ilgilendirmiyo. b: tamam da koxp cıkartmayın.başka yolla bilgisayarlara girin.ne biliyim foruma keylog fln koyunn. y.k: foruma keylogger koymanın suc oldugunu biliyo musun ? şu anda en iyi yol bu. b: Bu hilaladam mıdır ne ? o adam kim ya.. y.k: hilal adamın ismini veremem ama arkadaşımız.zaten koxpları hazırlayan o.biz dagıtımını ve item&gb satışını yapıyoruz. b: aslında suc yok sizde biliyo musun.suc indiren salaklarda. y.k: yani.bak hilal en az 10 bin bilgisayara girmiştir.duşun işte milletin halini. b: bide şeyi sorcam.şu TBL ne biliyo musun sen ? y.k: evet.bi priestimiz var elini kaldırmadan hel yapıyo (quluşmeler) b: o nasıl oluyo ya y.k: bilmiyorum.ama galiba database'daki skil ozelliklerini değiştiriyo mete.(mete ex*****.com sahibi) b: o zaman ona da kesin bişeler atmışsınızdır(quluşmeler) y.k: yani ( quluşmeler) b: neyse saat oldu baya bi kartınızı alıyım.tel no bıraktım gbler olunca ararsın. y.k: tamam goruşuruz Arkadaşımızın actıgı konudaki Pw Server olayını sormadım. ALIN SİZE O Bİ YERLERİ YIRTIP İNDİRDİĞİNİZ KOXP! Siz enayi gidip indirirseniz oyunda ... olur,carınız gider İnanmayanlar Samsun Ex****** Magazasına gitsin.Dediğim yerde.Ustune belli bi miktar gostermelik para alsın.Gidip konuşsun. O koskoca Ex Bilgi Dediginiz Şahsiyetsizler Bazıları Haric, Sizin Ustunuzden Para kazanmaktadırlar,Buradaki Amacımız Buna Artık Dur Demektir Tum Turkiye Forumlarda Bu Konu Yayımlanıcaktır İYİ GUNLER Ex Bilgi Yonetiminde Bulunan 3 Kişi Bu Olaylardan Haberi Var Yok, Bilemiyecegim Ama Size Dedigimizi Yaparız Demiştik Degilmİ, Microsoft,Vega,Goktun,Ve Levni Cem Bey den Tekrar Ozur Diliyorum ( ARTIK UYANMA VAKTİ ) Ahmet Acer (WARDOMDAN) Aldıgı 12 Aylık Trojanı Koxpunun Son 2 Surumune Enjekte Etmiştir, Tabiki Buraya okadar ınsanın gelıp hack yedım vesayre yedım demesı bu ezik insana koydugu ıcın ve tabiki bu ezık ınsanın saz arkadaslarını unutmamak lazım oncelikle tabiki GOKHAN bebe si gelıyor =) Oda Son Surumunde Yayımlamıstr bunu =) 2 si ortak calısmaktadırlar. En Temızınden Bir Ornek vereyım sevgili cocuklar Bu Eşşek Oglu Eşşekler Kendı Koxplarından İleri Duzeyde bir koxp yapılınca Dayanamıyorlar KUDURMA MOduna gırıyorlar =) Ornek olarak dun kapatılan PRoReP kOnusunu Ele almak ıstıyorum Ben Sizi Uyarıyorum Bu Foruma Neler oLucagını Tahmın Edemeyecek Durumda Olucaksınız ve acık Konusuyorum COK KOTU uye kaybetmelerıne baslamıssınızdır =) Cunku İnan Aptalsınız Gokhan ,V eAcer İyi Guzel almıssın 12 aylık Trojanını Fakat BunU Bukadar ERKEN ENJEKTE Edersen ADAMIN Emdigi Sutu Burnundan Getirirler Elimde Cok Saglam Kaynaklar Ve KANITLAR Vardır. GENEDE SOYLUYORUM İNANMIYANLAR OLABİLİR KULLANIP SOYULMAYA DEVAM EDEBİLİRLER. Ben Sizi Her Konuda UYARICAM SİMDİ BUYUK İHTİMAL 10 DAKİKA BİLE ACİK KALMIYACAK CEVAP VERDIKLERIM AMA BEN GENEDE BU BASKADA BİRŞEY DEMIYORUM İYİ GUNLER BURANIN APTAL MODLARIYLA İYİ BOGUSMALAR MİCROSOFT,OKANTEKİN,VEGA,GOKTUN HARİC Gerisi İnanın 2 Kurus Namusluysa Ben NAMUSSUZUM DEMEKTİR . PRoReP yazarından: PRoReP insanların soyulmasından bıkan biri tarafından yazılmıştır. Kullanıcıların %40 ı PRoRep 'i sectiği icin kullanıcı kaybetmez. CW(CyberWarrior) Bu programda trojan vardır. Yakalamanın en basit yolu: Resimlerle ispat: [IMG]http://img15.**************/img15/6124/30515093.jpg[/IMG] [IMG]http://img15.**************/img15/2190/87853165.jpg[/IMG] Yukarıdaki resimlerde de gorulduğu gibi program calışır calışmaz 2 tane port acıyor ve birinden dinlemeye gecerken Diğerinden bağlanmaya calışıyor. Program NetZ ile sıkıştırılmış ve icinde trojan da mevcut. NetZ programı direk ram de calıştırdığı ve sanırım yeni bir trojan olduğu icin Antivirusler yakalayamıyor. Konunun ne olduğunu bilmiyorum sanırım online bir oyun icin yazılmış hile programı. Son soz: Bu program kesinlikle zararlı. DUŞUNUN KARAR SİZİN! ALINTIDIR... __________________