Artemİsde 37lvl/alestada 49lvl full +9 savaŞCilar
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- Artemİsde 37lvl/alestada 49lvl full +9 savaŞCilar
-
30-09-2019, 18:35:59ARTEMİSDE 37LVL FULL +8/+9 İTEMLİ SAVAŞCI SATILIK.(Yanında 49LVL alestada savaşcı car hediyeli ACİL PARA LAZIM COK UCUZA SATIYORUM NORMAL DEĞERİ 150TL EDER 2 CAR CUNKU. AMA BEN ACİL PARA LAZIM OLDUĞU İCİN 90TLYE VERİYORUM KARAKTERİN GENEL OZELLİKLERİ; 37LVL. İYİ Tecrubesinde. Karakter 45Lvl ler ile kapışacak derecede gucludur. İtemleri değerli iyi para eder. Hic hile kullanmadım uyarı almadım bu carı zaten 1 yıldır kullanmıyorum 25LVL Şaman yan karakteri var. İtemler; +9KDP(+%14ortalamalı,%3Delici vuruş taşı basılı,+3soğutma taşı basılı) +9OLUMCUL PLAKA ZIRH (+2 KORUNMA TAŞI,+3 YAŞAM TAŞI BASILI) +9 DEMİR KASK +800HP Lİ AYAKKABISI VAR +7 BEŞGEN KALKAN +8 GUMUŞ BİLEZİK +8 ABANOZ KUPE 5-10M DEĞERİNDEDE İTEMLER VAR. Not: Tum bu itemleri sattığımda 400-500m para ediyor hatta daha fazla bile olabilir piyasa coşmuş serverlarda. HAVA KILICI M1 DİĞERLERİ NORMAL DİĞERLERİNİDE MASTER YAPMAK KOLAY KİTAPLAR UCUZ. KAMPANYA YAPTIM BU CARI ALANA YANINDA ALESTADA BAŞKA KULLANICI ADLI 49LVL İTEMLİ KARAKTER VERİCEM..!!! Arkadaşlar son bişey daha parayı istanbul ici elden alırım istanbul dışı lutfen teklif etmesin kimseye guvenmiyorum cunku. FİYAT 90TL DİR DAHA İNDİREMEM ZARAR EDERİM İTEMLERİN HEPSİNİ SATSAM İNTERNET UZERİNDEN 60TL EDİYOR 2 TANE CARDA 20TL DEN SAYIYORUM USTELİK BİRİ AYRI KULLANICI GİRİŞLİ ALESTADA BİRİ ARTEMİSDE DAHA NOLSUN EN İYİ SERVERLARDA EZİK YOK BİŞİ YOK goremeyenler icin; erdembulut @ windowslive . com __________________