___pazarcı__ llGeRaNiMoll_____hack______
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ___pazarcı__ llGeRaNiMoll_____hack______
-
30-09-2019, 18:30:34evet arkadaslar malesef bugun soyulmus bulunmaktayım saat 12- gıbı dc olduum. oyuna gırmeye calıstım ama hata verdı sureklıı.bı turlu gıremedım .start gelmedıı. acaba dedım gene res falanmı var dedım arka sordum tel ıle oyundayım dedıı o an anladım işte soyuldugumu.acele ettım ama yetısemedım.29 yasın dayım utanmasam sınırım den aglıcam nasıl soyuldum hala anlam veremıyorum.ben resmı sıteden ve frmtr den baska hic bir sıteye gırmem , hic kımseye msn vermem kımsede bılmez ıd ve sıfremı gereken butun onlemlerıımı alırdım yanı.nasıl soydular hala cozemedım saat su anda gece 05:00 ınanın hala sınırım den uzuntumden uyuyamıyorum. ben tanıyan arkadaslar bılır ınanın kımsenın ıtemını rızasız aşlmadım ve rızasız satmadım.hatta sattıgım kısı pişman olup ıtemını gerii vermek istedınde bıle ınanın gerı verıyordum.cok kısısyde yardımım oldu hem ıtem hem gb hem tıcaret hem danısma.. ben bu tıcaretten ev gecındırıyordum arkadaslar.benı soyan kısı colugumun cocugumun nafakası caldı.ona aklınıza gelecek her laneti okuyorum en onemlısıde Allah'a haval edıyorum. calınan ıtemlerım :+8 ds , i.n , +8 i.i , +8impact ,75 gb (i.beltii ve rocu yenı sattmıstım ) ve yaklasık ufak tefek lerle 25-30 gblık ıtem.+8 ds zaten serverde 2-3 kısde vardıı ucuz satan gorursenız bılınkı benım ds. ben Allah'a haval edıom calanlarıı onlardan fitil fitil getirsın. perısan olsunlar. Allah dusmanım basınada vermesın bu soyulmayıı gercekten cok zor. __________________