Merhaba, dun gece sabaha karşı ben slotları basıp npt cilerin npt lerini bozduktan sonra human aoc slotundaki CixiS i kesmeye yola cıktım human ağacları gecip aoc slotuna arkadan yanaşmak icin tepeye tırmanırken npsini cektiğimiz human charı gordum. Abimizin biri kurmuş macro yu ezik bu human char oturup kalkıyor seri seri ne magesi var nede baska bişeyi bizim parti zaten full'du legendslerle falan 40-45 dk pk attık. Neyse adamı kestim makro oldugu icin townda dogdu bende CixiS i kesmek icin slota giderken bizim partideki arkadaşların townda adamı z ye aldıklarını farkettim. Seri np gelmeye başladı CixiS ide kestikten sonra town atip Human towna gitim. Npt yaparken yada yapmaya hazırlanırken belliki herhangi bir sebepten charın başından uzaklaşmış bizim hazımsız demişki alcoholicsin rezilliği. yahu neyin rezilliği ben npt yapmadımki npt cisin duzeneğini bozdum boyle bi adamın 5 milyon np si olsa hic durmam cekerima acımamda 8 kişi guzel np aldık sağolsun sonra ya dc oldu ya np si bitti cz den atti yada salak kendine geldi. Belkide cakma Gm nickli charla oyuna girip pm atan sensin eğer sensen cok acı koymuştur. Eğer sen değilsen bizim partide olamadığın icin koymuştur Herhalde 8 kişide de nazi cıkmıştır Keşke bir kez daha bulsam oyle bi imkanda yine ceksem keriz np si HELALI HOŞ OLSUN beeee Ayrıca you 30 bannet diye de bi cumle olmaz olsa olsa banned olur olayın paniği ile onuda unutmuşsun cakma GM seni __________________