Karşılaştıgım bazı Komik PM ler
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Karşılaştıgım bazı Komik PM ler
-
30-09-2019, 18:22:17İlk başta paylaşıldıysa kusura bakmayın...Alıntıdır... (Ares de orc char la CZ deyim ole gidiyom arkadan biri) Adam: abi 0000000 ii mi? Ben: iyi ne kelime super adam muhteşem Adam: sen kesebilir msin abi Ben: Oha lan Adam: abi kacalım o zman Ben: neden? Adam: abi arkadamızda da (Orc char kasıom) Adam: abi bişey sorcam Ben: naa Adam: hani oyun başlarken bi kız cıkıo ya insan atın ustunde Ben: ee Adam: abi o kıza aşık oldum nie biizm priestler onun gibi deil. orclarınki cikio karşıma beni yicek gibi bakıo Ben: ya s.. git şurdan mal mısın nesin ya (Onceki) Bi gun death knigth ların orda olmuşum ben dk, dk kesiom yanımdaki partyedeki bi noob normal den Adam: lan olm baksanıza bunlar kavga edio lan birbirine vuruolar Ben: noob lolol Adam: ana lan dk konusuo lan baksanıza dk konusuo Yine aynı adam: Adam: abi sen gecen gun dk la kavga ediodun nası yaptın onu Ben: benim annem dk miş babam warrior muş aşık olmuşlar cifleşmişler ben olmuşum Adam:hııı anladım ben de cifleşebilir miyim Ben: ya mal mısın nesin s.. git Adam:slm abi Ben: slm Adam: abi gecen gun zombilerin ordaydım Adam: bi tane koskocaman bişe cıktı tıkladım ustune attila dedi Ben: ee Adam: abi elinde hic bişey yoq dedim bişe yapamaz dedim yanımdaki zaten ‘’olm elinde bişey yoq neye vurcak’’dedi gittim yanına Ben: aferin ii boh yedin Adam: dur abi sozumu kesme gittim yanına altındayım tam bi tokat attı bana… Ben: olm ne noob sun ya Adam: abi sana gelen fb yi verir msin Ben: neden Adam: abi cok uşuyorum yagmur yagıyor Ben: lan git sacmalama Adam: Abi bi baksana bana yirtik bi elbiseyle dolasiom botlarım su gecirio uşuyom donla geziom (40 dk boyunca başımın etini yedi) Ben: ya al .. koyim Al (1-2 dk izleidm giymedi fb leri) Ben: lan gisene uşuyosan Adam: abi gormuonmu guneş actı giyersem terlerim olmaz. Begendiyseniz ++rep lerinizi esirgemeyin __________________