Eski Apple Clan Uyesi Musaitoo
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Eski Apple Clan Uyesi Musaitoo
-
30-09-2019, 17:37:14oyunu bırakalı uzun zaman oldu herhalde 8 seneden fazla olmuştur youtubede gezerken surekli onume usko videoları incik boncuk bişeyler cıkıyor kendime diyorum yapma etme yanlış yapıyorsun başlama sakın diyorum ama kendime soz geciremiyorum zaten oyunuda hack yedim diye bırakmıştım zamanında cok rich'dim +7 krowaz setimi cope atmıştı namusuz herif aklıma geldi gene sovdum herhalde olene kadar soveceğim ona şimdi ne yapmam gerekiyor sizlerden yardım istiyorum karakterim 77 leveldi herhalde yanlış hatırlamıyorsam ringli bir karakter alıp mı başlamak mantıklı yoksa eski karakterimi oynamak mı daha mantıklı benim donemimde +1 +2 Rol'u olan adam king'di karakterim mage ve mage oynamayı gercekten ozledim ne tur item yapmam lazım serverin durumu nedir yılların pası olduğu icin ayak uydurmakta zorluk cekebilirim aynı zamanda atak mage veya tp mage mi oynamalıyım hangi clanlar ne tur oyuncu arıyorlar merak ettiğim konular genel olarak bunlar maddiyat konusuna gelince ulkemizin şartları belli ucmadan beni uzmeyecek (tek yemek istemiyorum) şekilde bir karakter dizmek istiyorum okuduğunuz ve ilgi gosterdiğiniz icin sizlere teşekkur ederim eski frmtr hesabımı unuttuğum icin yeni uyelikle aranıza katılıyorum hepinize saygılar __________________