SA serverda birkac gundur jjadore-emir'in yaptığı nitelikli dolandırıcılık konuşuluyor ama foruma acılan konular sildirildi ve kilitlendi. bu konunun tartışmaya acık olduğunu duşunduğum icin de yaşanılan olayları kısa ozet gecip tartışmaya acmak istiyorum. ------- jjadore nickli charın eski adı fatalmurder'dir. odeme sozuyle char, emir isimli şahısa teslim edilmiştir fakat bu şahıs hicbir şekilde verilen itemlerin parasını odememiştir. hırsız abi neden odesinki neyse devam ediyorum forumdaki "Beleth" nickli kullanıcı charın asıl sahibidir ve foruma emirin yaptığı hırsızlıkla alakalı konu acmıştır zaten konuyu bir coğunuz gordunuz ssleri tek tek buraya atma gereği duymuyorum. bu konunun acıldığı gece Beleth-nergiz ile emir denilen şahısın arasında gecen konuşma: bu konuşmayı okuyan herkes zaten charın parasının odenmediğini anlayacaktır. tabi totosu tutuşuyor kıza baskı yapıp zorla parayı odediği ile ilgili konu actırıyor. konu forumda mevcut bakabilirsiniz para filan gonderildiği yok. ayrıca bircok ortak arkadaşımıza parayı askere giderken deyeceğini soyleyip, aynı gun boyle bir konu acılmasıda odeme yapmadığını, sadece yaptığı kepazeliği ortbas etmek istediğini destekler niteliktedir. elimde konuyla ilgili bircok konuşma var gerekirse onlarıda koyarım. konu bilgilendirme amacıyla acılmıştır herkes itemine dikkat etsin __________________