Arkadaşlar Oncelikle Selamın Aleykum Yardımım Olur Diye Duşundum Ve Actım Konuyu.. Part 1 - İtem - Arkadaşlar oncelikle metin2'de item konusu sağlamlaşma konusu herkesin gozu onunde bir şey hele private serverler'da bu cok onde neyse ilk başta item konusunda yardımcı olucam , Elinizdeki item karakterinize gore değişir fakat ic itemleriniz genellikle aynı olur Ornek olarak sunu soyleyim ; Bir Kolye Yapıcaksanız Kılıc Bıcak Cift El Yarı İnsan Getirin Bu 4u Kesin olsun ne olursa olsun , Her efsun cok onemli bir rol oynuyor.. Zırhınıza Hp Kılıc Bıcak Cift El Bu Zor Olucak ama yapın arkadaşlar ayakkabıda aynı şekilde. Eliniz ise ; Savaşcı arkadaşlar ( Guc , Yarı İnsan , Krtik Vuruş , Zeka ) Getirmeye Bakın arkadaşlar Savaşcı karakterler Guc onemlidir. Ninja karakterlerinde Ceviklik Şaman Ve Surada İse Zeka Bunları Kesin Silahlarınıza Getirin arkadaşlar Onemli Bir Tiyo Veriyim ; ( Zeka Efsunu Skill Vuruşlarınızı Arttırır Bir Bakımdan Beceri Hasarı Gibidir Zeka Efsunu Basıp Skillerinizin Ap Sine Bakın Bide Zekasız Bakın Anlarsınız ) Kask Olayı İse Arkadaşlar Karakter Fark Etmez ; ( Yarı İnsan , Buyuye Karşı Dayanıklılık , Hp Uretimi [Kasılıcaksanız Hayvanlara Karşı Guclu] ) Kalkan Dalgası ;Dediğim Gibi Karakteriniz Neyse Ona Gore Ceviklik Guc Zeka Birisini Getirin - Yarı İnsan , Sersemletmeye Karşı Bağışıklık ) [Her Karaktere Ozel Kalkan Yapmanızı Tavsiye Ederim Kaplan Kalkan Şahin V.b ] *** İtem Olayı Bu Kadar Destek Cevaplar İcin Konuya Cevap Atın*** Part2 - Kasma -Arkadaşlar bu olayda cok zor değil şoyle soyleyeyim İtemlerinizi direk hp yapın ezik itemlerinizi exp bonusu getirin - Tec Yuzuğu varsa alın. Arkadaşlar Işınlanma Yuzuğu Alırsanız Guzel Olur Ve Bir Tiyo Veriyim ( Beyaz Şebnem Kullanın Arkadaşlar 200 - 10dakikalık cok işe yarar ) 50 Den sonra kata cıkın arkadaşlar Orumcek katına 75 e kadar orda kasın yada 80 Droplara bağlı sonrası ormanı oneririm arkadaşlar. Yada Cadacomb mu ne ismin tam hatırlamıyorum.. Ve arkadaşlar Atın ustunde kılıc ile attack yaparken soyle bir taktik (((veriyim slotu cekin attan inin iki ucc skil vurun sonra ata binin slot lag olucak dalmıycak bi anlık ve uzaklaşmıycakta 3 saniye icin cok guzel bir şans bu bu şekilde seri kasabilrsiniz CTRL + H İle ata binebilirsiniz ) *** Kasma Olayı Bu Kadar Destek Cevap İcin Konuya Cevap Atın*** Part 3 - Oneriler Arkadaşlar Bu Part Onerilerim İle Gecicek - Size tavsiye ediceğim şeylerden birisi bayrak arkadaşlar Kırmızı bayrak olun genellikle +15 +16 yaş grubu orda olur Mavide coluk cocuk kufur edip hakaret eder sadece sessiz sakin ortam Kırmızıdadır arkadaşlar.. Arkadaşlar Size vericeğim diğer bir tavsiye Ninja Olmanızdır Genelde savaşcı ağırlıklı olan bir oyun olduğu icin ninja olmak daha guzel olabilir Ninja Derken Okcu Ninja Cok Guzeldir Hele Lonca Savaşlarında Olum Makinesi adeta vur kac yaparak oyun kazanabilrsiniz. Arkadaşlar Bu Kucuk Bir Tiyo Ninjalar Daki Bir Combo - Adama Vurarak yere atın ve sonra donme skili ile uc kere adamı tala attırın Arkadaşlar bu kadar merak ettiğiniz ne varsa konuya yazın cevap kesinlikle veririm yada facebook adresimden ulaşın.. NOT : Ben bunu biliyorum felan yapmayın arkadaşlar bilmeyen arkadaşlarımızda var onlar icin yazdım cok basit şeyler ama bir oyun yazarak değil oynanarak oğrenilir unutmayın herkes kendisine oynar Okuyan Herkese Teşekkur Ederim Facebook.com/AtakanDincsoy.1 __________________