Oncelikle Herkese selam... Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen kiramus
ArkadasLar Onceden AccakTım Fakat FrmTr Uyelıqım Ban Yedı Ve Acıldı.. Bu KscLer 1 Hafta Once Cektım... Hepsını BırLesTırıp Koyuorm Bır aCıkLama Beklıorm...
http://i35.tinypic.com/2vuxb49.jpg

Bu acılan konuya bir acıklama istenmiş .... Oncelikle kısaca anlatıyorum ... Bahsi gecen anda ; BEYLERBEYİ olarak 2 party P1 Cz de , Pk atıyorduk ... Genelde bilirsiniz., NT ağırlıklı ... Bahsi gecen Gonenlee adlı char .... BEYLERBEYİ ile alakasız başka bir oyuncuya np transfer yapılıyordu... O esnada bizden ayrı diğer partimiz NT ye girdi ... ve bu karakter towndaydı ... Tabi haliyle kesildi , kesilmesi icin novaya bile gerek yok , 18 skiliyle bile kesilebilir ve town cok kalabalıktı . Townda kımse kalmayana kadar NT atıldı ... Ama bahsi gecen karakter her defasında kalktı ve tekrar yattı ... Duşunun NPT yapmak icin bir party mage neden aynı adama calışsın _? O anda cektiğim pekde acıklayıcı olmayan resmi koyacam ... En azından bir duşunce olsun aklınızda.... Ek olarak Clan memberlerimizin buyuk coğunluğu benim durumumda... Artık ne duşunurseniz duşunun ne halt yerseniz yiyin ... İyi kotu yorum yapacaksanız eğer .... Oyun ici Nicklerinizi ve clanlarınızı yazın lutfen yoksa , her zaman olduğu gibi bu konuda seviyesizleşmesin... Gosterdiğiniz anlayış ve yorumlarınız icin teşekkurler . Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen mr nervous
Yorum yaparsanız oyun ici nick clan Napcan yaniiiiiiiiiiiiiiii Yahuuuu Korkum olsa buraya yorum yazmam. Şu kılışe lafı bırakın bence. . .

Gercekten bu lafı bende sevmiyorum ... Lakin forum ortamı bile hapı yutmuş , isim cisim vermeden , ne olduğunu bilmeyen , olay hakkında (sadece bu konu ile ilgili değil) bilgisi dahi olmayan , alelade sacma , sanki 1. kişiymiş gibi boş yorum yapan , tek bir sacma yorumla ortalığı galeyana getiren ..... vs uzatılabilir kardeşim ... En azından bunu yapacaksa yorumunun altında da bi imzası olsun ama değil mi Ayrıca yorum icin teşekkurler __________________