Beyler Bir bakın G1 den aldığm msj..
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Beyler Bir bakın G1 den aldığm msj..
-
30-09-2019, 16:08:44Merhaba Sovalye! Bazi karakterlerde illegal item olduguna ve oyun ici hile yapildigina dair resimli sikayetler aldik . Bu karakterlerin arasinda sizin karakterleriniz vardir . 15 Agustos - 15 Eylul arasinda karakteriniz Banlanacaktir . Sizin ip adresinden girilen tum karakterlerin itemleri silinecek ve tum karakterleriniz kapatilacaktir . Yanliz karakterlerinizdeki itemlerin silinmemesi icin tum karakterleriniz ile giris yapip kayit yaptikdan sonra size verdigimiz item onay kodunuz ile itemlerinizi kaydetmeniz gerekmektedir . Asagidaki size ozel verdigimiz adresten kayit isleminizi gerceklestiriniz ve itemlerinizin silinmesini engelleyiniz : Item Onay Kodunuz : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Burada link var.. Lutfen 24 Saat Icinde Ustteki Linkten Isleminizi Gerceklestiriniz. Saygilarimizla, Knight Online Musteri Hizmetleri CSR SABRINA www.knightonlineworld.com www.gamersfirst.com Bu arada beni bilen biliyor. Oyle kxpmuş şuymuş buymş hic işim olmaz. Yalnzca Pazar yapıyorum. Şuan elimde bir tek hb 8 var. o da takasla geldi. Acaba o mu dupe :S Ya da bunların hepsi duzmece mi? Başkaları bni dolandırmak icin mi yapmış olabilr? hic bi linke tıklamadım. Yalnzca msjı okudum. msj da oyle duruyor.. Birde şimdi aklma geldi Bnm charın mail' msn'im değil. Ama o e-mail msn'ime geldi.. Yani gercek mail adresine değil.. Korkudan Ne yapacağımı şaşırdm o yuzden konu actm hmn. __________________