I717lis kımse pt ye almasın hırsızdır !!!!!!!
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- I717lis kımse pt ye almasın hırsızdır !!!!!!!
-
30-09-2019, 15:58:57demın once dewayı kesıp herkesi towna ceken bu karaktersiz herifi kımse pt ye alamsın 1 sılver gem icin bunu yapaan yarın bosss dan cıkan drobuda alıp kacar ben 1 tane sılver gem icin burda laf yapmıyorum istese 1 degıl 2 tane verırım ihtiyacı varsa ama bole 1 sılver icin hırsız konumuna duşmek iyi degil kımse pt ye almasın yada muhattap olmasın aynı pt de gordugum herkes benım gozumde aynıdır iyi konuşmam hakıında ..... sana bu sw yi dar edimde gor bakalım mılletın hakkını calıp kacmak neymişş... PT NİZE BU HIRSIZI ALMAYIN.....!!!!!!! sacma gereksiz yorum yapaanlara itina ile soverim hic cekinmem bu en iyi yaptıgım iştir benim burda actıgım konu gem konusu degıl ozman herkes kendi kafasına gore kutu alsın butun pt ye cop alım ben cıkan gem leri ben alım arkadaslar anlatamadım galıba konu gem degıl karaktersiz biri olması ben 1 tane gemden gariban olucak biri degılım charımda 40 k cash var koyarım buraya ss g.t olur 1 2 kişi salak salak yorum yapmıslar bir oncekı konuda !!!!!! ----TheP4sHa--- kardeşimde sahit olanlara konuya yorumun icin saol kardeşim UnStop.pabLéS Mєяt КűLtűя..| kardeşim benden kanıt falaan koymamı bekleme beni forumdaki pokelerle aynı goruon galıba benı sen !!!! zeytinburnunun en iyi cafesi bura UNDerGROUnd Bura anlata bıldıımmııı kendimi cafe işletıom die kımseye sekıl yapmıom lafı başka yerınden anlayıp yorum atanlar olucaktır elbette ama burda esnaf adamız herkese kanıt yada belge gostercek olursam işi gucu bırakıp oyunada ksc toplamam lazım ama elımde olursa verırım ksc.... bu yuzden bole greksiz bir iş yapıp benım konumu kapatma .... konuyu guncel tutalım........ __________________