Gercek Mesajı Gonderen 35forzagoztepe Dun gece(21 Temuz 2012) saat 00:38 sularında karakter hack lenmistir karakterde turan (karakter sayibi) arkadasımız var ken 00:27 sularında maile sifre ve mail değiştirme maileri gonderilmiş fakat gmail hesabına girememişlerdir.Arkadaşın oyundan cıkmasıyla birlikte buraya dikat. gmail e girmeden sadece ip ve pw ile item kilid sifresini değiştirip gold pre cekip itemleri oldu gibi boşaltmıştır.karakterin hacklendini farketimizde carda 703 saat pre vardı yanı turan oyundan cıkar cıkmaz gold yuklenip boşaltılmıs k2 zamanında oldu gibi sanırım tekrardan sitede hack var mail olmadan item klidi değiştirilebiliyor.Karakterin mailı aynı sifresi aynı tek değişen item kilididir.Carda arkadaşımızın ardream zamanından buyuk bir emek sarfederek aldığı 9 priest chitin seti(serverin 2. seti) ve 9 ds si (serverin ilk 9 ds si) gitmistir takıları vb. saymıyorum bile dıkat ceken itemler bunlar.Pc lere yonelik bi saldırı olmadığındna bilişim suclarının bişi yapabileceğini sanmıyorum.Tek elimizde olan gold premiumun takibidir.Oyun yetkililerine sitelerindeki bugu kanıtlaya bilirsek bi sonuc alabileceğimize inanıyorum. Hack leyen elemanında ici rahat olsun elnet kul hakı yemenin cezasını ceker hele ki icinde bulundumuz bu mubarek aylarda. itemleri goren veya bi bilgisi olanlar altaki pm leden bize ulaşabilirler. ForzaScarecroW ConditionToForza ForzaSheyhi Ticket cevapları: 21.07.2012 Atmış olduğumuz tickete 23.07.2012 de cevaba gore bizim itemleri satmış olabileceğimize veya anvilde yakmış olabileceğimizi duşunmuşler. vs. vs. uzun ugraşlar sonucu itemlerin takibine benim restorasyonumun sağlana bilmesi icin itemlerin silinimine veya karakterlerin kapatılmasına karar verilmiştir.bakalım sırada inceleme kaldı. guncell __________________