Hani hatırlarmısın bundan 2-3 hafta once 4ComeOnBaby'e pm atmıştın demiştinki O Dragon a iyi bak yarın alıcam senden bende al G... sok demiştim hatta sanada bir guzel sovmuştum... Her neyse gelelim asıl konuya Orc oldun dedin arkadaşlarım orc onlar icin oldum he senin arkadaşların HALEN ORC NEDEN HUMAN OLDUN ? olum sen 0 charı aldığında 1800 np vardı char sende kac aydır var anca 50-100 np kasmışsındır dragon bende olucak die yer deiştirip durma parana yazık acıyorum sana TheRona (caiicaiisun) safı bana pm atmıştın sende dragon olmasın die orc yaptım demiştin e sonuc adam gene human olmuş dragon bende olucak die Kara koyundan kurban olmaz Dragonisback senden adam olmaz SURATINA TUKURSEM elhamdulillah yağmur yağdı diyecek kadar cıkarcı bir adamsın 2-3 hafta sonra başkası humandan alır dragonu NİCK'ini ne yapacan HeRoİsBAck'mi img27.**************/my.php?image=5454ob8.jpg TheRona(caiicaiisun) sende tam bir yalakasın dier yerde de yazmıştım THRONE ye endles clanı ile birlikte olup kufur edenler 50 -100 np icin yada 1 item fazla ala bilmek icin neler yapıyorlar hll olsun şu throneye bak senin gibi hayvanları nasıl eğitiyor Gozum Ne dragonda ne oyunda BEN BU OYUNU ARKADAŞLARIM İCİN OYNUYORUM 2 MUHABBET 2 SOHBET 24 SAAT İSTESEM KO OYNARIM AMA CHARIMIN ŞİFRESİNİ CLANDAKİ ADAMLARA VERİYORUM ONLAR OYNUYOR UMRUMDA BİLE DEYİLSİNİZ... Aslında senin gibi meraklı olsam herşeye şu konun başlığını aynen şoyle acardım KOPEKLERİN İSTEMESİ ATLAR OLMEZ 4ComeOnBaby Dragon gene bende die Siz herzaman kopek olucaksınız sizin istemenizle bana birşey olmaz.. Atın iyisine DORU yiğidin iyisine DELi Derler... __________________