Burning Legion Retri / Prot Pala , 80 Rogue , 56 Priest , 46 Druid Alts
Oyun Dünyası0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Burning Legion Retri / Prot Pala , 80 Rogue , 56 Priest , 46 Druid Alts
-
30-09-2019, 15:15:04Account Burning Legion Serverındadır. Paladin Armory : The World of Warcraft Armory Name: Swords Class / Spec : Retri Paladin Proffesions : Mining / Enchanting ( Full Recipe ) / Cooking ( Full ) / Fishing (278 ) Gear -2x Tier 8.5 // 2x Tier 9 -Nobles Deck -Blacksmith Craftı Boot ve Waist -232dps Hammer of Crushing Whispers ( Yog +1) -Uluduar Hardmode Droplar Not: Karakterde +100 adet Emblem of Triumph , ve 100 e yakın Emblem of Conquest var istediğinizi alabilme imkanınada sahipsiniz. Offspec; Offspec olarak Prot Bulunmakta.Gayet iyi Full Uluduar ve Toc25 droplarından oluşmakta.Karakter Cok Rahat Uluduar ve Toc Dahil Heryeri Tanklayabilir. Prot Gear İcin Armory Linki Veremiyorum fakar soyle bir template hazırladım buradaki itemlerin aynısı character planner . swords . chardev seven Achievements : -Glory of Uluduar Raider(10man) icin sadece 2 adet achi kaldı.Mimiron ve Freya -Butun Northrend Heroicleri Bitirilmiş. -Uluduar 25man Butun Bosslar Kesilmiş. 5 adet 25man Glory Achisi Yapılmış bunun yanında 20'ye yakın Boss Achievementları Mevcut -Toc10 ve Toc25 Butun Bosslar Down ve Achievementları Alınmıştır. Extralar : -Hicbir Main spec iteminda masrafdan kacınılmamıştır.Hepsi Full epic gemlidir ve en iyi enchantlar yapılmıştır -Epic fly mountları vardır. -Butun Wrath of the Lich King Repleri Exalteddır.Argent Dailylerinin ve Silver Contentin Dailyleri Acıktır. -Kasada Full Hatefull Pvp Holy set ile birlikte Bir suru İtem , Epic, Glyph , Kasmak isteyen olursa JC Recipeleri , Mining , Alchemy Matları Bulunmakta. -Accounta Bid li Sarı ( Exp İtemleri ) Bulunmakta 5-6 Parca (Silah Dahil) -500 'den Fazla Stone Keeper Shard var Acıklama : Karakterin Dps i Cok iyidir Raidde Dps ve Dmg de Hicbirzaman İlk 5 in Altında Duşmez.Alan kişiye incelikleri hakkındada her turlu bilgiyi vermeye hazırım.Karakter serverin iyi ve koklu guildlarından birindedir. Daha Somut Birşeyler Akılda Bırakması icin Raidlerimde aldıgım sslerden 1-2 tanesını paylaşıyorum.Daha once yukarıda belirttiğim gibi +100 adet Emblem of Triumph bulunmakta dilediğinizi alabilirsiniz. [IMG]http://img198.**************/img198/4629/dps1.jpg[/IMG][IMG]http://img140.**************/img140/5984/dps3.jpg[/IMG][IMG]http://img188.**************/img188/4129/dps2k.jpg[/IMG] AYRICA ACCOUNTTA YINE BL SERVERINDA 80LV ALT ROGUE BULUNMAKTA Armory : The World of Warcraft Armory Rogue sadece para farm amaclıdır. Butun Dailyler Rahatca yapılabilir.Voa , Pug raidlere girebilicek geara sahiptir. Bunların yanında yine Accountta 56 Lv Priest ve 46 Level Druid Bulunmakta. ACCOUNT MIGRATEYE ACIKTIR. Neden Sattığım Konusuna Gelirsek.Universite oğrencisiyim.Onumde Hazırlanmam gereken sınavlarım var.Geleceğimi duşunmek zorundayım. Accountunda İlk Sahibi Değilim Fakat +7 Aydır Kullanıyorum Accountu En Ufak Bir Sorun bile Cıkmadı.Hesap Battle.net e migrate edilmiştir.Alıcak Kişiye İlk sahibinin kimlik Bilgileri Verilicektir. Kısacası ; *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: H *Kimlik fotokopisi verilicekmi:E Fiyat 250 Liradır ve İndirim Soz Konusu Değiltir.Takasa Kapalıdır. Daha once forumda 3 account sattım , 2 account aldım.Hicbirinde Sorun Yaşamadım , Yaşattırmadım. Satış İşlemi Kars veya Erzurumdan Yuzyuze veya Banka Havalesi Yoluyla Halledilebilir. Msn Online Saatlerim : 13:00 - 24:00 İletişim İcin : [email protected] Tel: 0536 477 03 33 Lutfen Sadece Ciddi Alıcılar Eklesin. __________________