uye olrken+10 gun free trail+TBC
Oyun Dünyası0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- uye olrken+10 gun free trail+TBC
-
30-09-2019, 15:14:34merhaba arkadaşlar ben forumunuzu severek takip ediyorum fakat bir kac soruya verilen cevapları ya anlamadım hada benim icin yeterli gelmedi .Bende yeni bir wow oyuncusu adayıyım oyunu ve patchi aldım şimdi sıra dananın kuyruğunun koptuğu yere geldi . size bir kac sorum olcak yardımcı olursanız cok memnun olurum... oyunu aldım siteye girdim sitede belli acc alırken odeme icin kredi kartı gerektiğini soyluo ki zaten oyun ayda 12 euro ya oynan bir oyun şimdi ben uye olmak icin iki yolu izlemem gerekio ya yeni bir kredi kartı alacam yada başkasının kredi kartını kullancam A)YENİ BİR KART ALIRKEN ilki: ben yeni bir kredi kartı istiorumki bu kart oyle bir kart olsunki hesapta para yokken online işlemlerde benim hesabımdan para cekilmesin yani bi nevi bankaya borclu kalmiyim bunun icin garanti bankasının bi hizmeti varmış yani hesabında olan nakit kadar online işlem yapabiliyormuşuz. bilgisi olan varsa yardımcı olrsa sevinirim. başka kart onerilerine acığım ikincisi: diyelimki kendime has bir kredi kartı alıyorum uyeliğimi yaparken kullandığım karttan oyun her ay kendisi belli bir miktar paramı cekcek yoksa her ayın belli bir gunu ben mi oyuna para yatırcam ?(bu onemli cunku bankayla uraşmak sıkıntılı ve yorucu) .yoksa biz wowun her ay benim hesabımdan şu kadar parayı otomatik cek yada cekme olayını kendimiz ayarlıyabiliyormuyuz ?ayarlıyabiliyorsak nerden nasıl( cehaletimi mazur gorun biraz tırsıoyorum ) not: bunu şu yuzden soruyorum iki duyum aldım kafam karıştı. birincisinde wow hesabında para olmazsa hesabından para cekmio yani borclu kalmıosn şeklindeydi . ikinciside wow her ay parasını catır catır ceker sanada gecmiş olur şeklinde idi B)40 gun bedava uyelik burda da iki sorum olcak birincisi: forumun bazı yerlerinde 1 ay free uyeliğin oyunun icindeki authentication key ile beraber geldiği ve kutunun icindeki guest pass key ile bunu 1 ay+10 gune kadar cıkartabiliyor oldğumuz .bu doğrumu? doğruysa nasıl yapıyoruz bunu ?uyeliği aldıktan sonra account manage den mi ?ordansa neresinden ?( amma cok soru sordum hee ama anlamıom napiim ) ikincisi: diyelim 40 gune cıkardık bunu ama ne guzeldirki tbc nin icerisinde de aynı guest pass keyden war onuda bunun uzerine ekleyip bunu 50 gune cıkarmak mumkunmu mumkunse yine aynı yerdenmi ? C)Burnin crusade ben daha once oyunu free serverlarda oynuyodum doğal olarak elimde 1,12,1 patch i war.forumda okuduğuma gore normal wow'un uzerine tbc yi yukleyip 2,0,1den 2,0,6 ya geciş patchinide uzerine yuklemenin oyuna girmek icin yeterli olcağını soyluyor şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım 1,12,1ı silmem mi gerek ( silceksem nasıl) yoksa direk uzerine tbc yi yukleyip onunda uzerine yukseltme patchini mi yuklemem lazım . ( şimdi diceksiniz oyunu sil hepsini baştan yukle diye de ben genede bir soriim dedim ) D)Sistem gereksinimleri ben free serverlarda wow oynarken arada lag oluyo ve bilgisayar kasıodu (işletim sistemim :1800mhz celeron 256mb ram 128mb fx5200erkran kartı 1024kb adsl bağlantısı)bu kasma benim bilgisayarımın yetersizliğinden mi yoksa free serverların dandikliğinden mi oluyor.oyunun genelinde hic lag yokken aniden 1-2 sn lik laglarla karşılaşıyorum bunların aynısı orj serverlarda da başıma gelcekmi . bide free serverlarda oyunda az kişi war orjde bilgisayar onca insanı gorunce tanrım buda ne şeklinde bi tepki verebilirmi şimdiden yardımlarınız icin teşekkur ederim anlamazsam doncem ben size __________________