satılık account
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- satılık account
-
30-09-2019, 15:11:38Character Bilgileri; Armory Link:http://eu.wowarmory.com/character-sh...ius&cn=Siyanoz Character Nick:Siyanoz Character Realm: Xavius PvE Gearscore:4k civarı PvP Gearscore:------ Raid Durumu(Achievement) : Achive Yok Meslekler: Mining 450/450 Jewelcrafting 450/450 6-7 tane filan epic gem recipe mevcut yan karakterler:Yan karakterler var ama işe yaramaz. maksimum 20 lwl rogue ve warrior var galiba Account Bilgileri; Gizli Soru/Cevap:Var CD Key:İnternetten satın aldığım icin yok fakat Woltk'u cd olarak aldım. onun cd keyi var Account'u Sizden Once Kullanan: Yok Tıp Fakultesi oğrencisiyim. karakterle 1 ay oynadım 80 e bir tane shammy kastım. ders yoğunluğu nedeniyle ve de tus sınavına hazırlanmak amacıyla accountu satmak istiyorum. Ayaklığın item lwli 264 geri kalan itemlerim iyi değil... eğer sıfırdan kasayım diyorsanız almanızı tavsiye ederim. 68 lwl de direk %280lik ucan bineğinişze binersiniz. ayrıca meslekler para kasmanıza yardımcı olacaktır.zaten 140 tl cd parası... İletişim Bilgileri; Şehir:Ankara, Konya Fiyat:120 TL Telefon:05056516705 __________________