Characterin nicki: Doria Characterin realmı: Magtheridon Armoryden kolayca bulabilirsiniz...Yinede msnden eklerseniz size linki atabilirim... Characterin extra ozellikleri notlar: Karakterin Main Spec'i Holydir.Ayrıca Bankada shadow Gear mevcuttur ama holy gearı kadar ust duzey değildir.Uzerindeki itemlerle ToC 25 ve ToGC cok Rahat cıkar...Enchant ve Gemleri Ayarlıdır.Ayrıca bankada 1 adet Trophy mevcuttur.10man olan omuzluğu 25 man omuzluğuna emblemlerle kolayca cevirilebilir.Daha fazla Trophy gerekmemektedir...Proffension olarak JC ve Inscription vardır..PvP seti mevcut ve Fulldur..Ama PvP ye ara verdiğimden PvE seti kadar son ayarda değildir....%280'lik ucan binek mevcuttur...Karakter Migrate'e acık ve daha once hic bir olaya karışmamıştır... Oyunu tekrardan bırakmaya karar verdim.Universite bitti ve askerliğe gideceğim..Daha once bu siteden tekrar bir satışım olmuştu..Eğer Gercekten alıcı iseniz [email protected] adresini msn e ekleyin Oradan goruşelim.. Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E/H (Gizli soru ve cevabı) Tabiiki var... *MAIL varmı:Evet mevcut *CD-KEY varmı: Oda mevcut *Ilk sahibi misiniz: Evet ilk sahibiyim *Kimlik fotokopisi verilicekmi:Resmini cekip mail adresinize yollayabilirim.... Fiyat: Gercekten alacak arkadaşlar bana msnden ulaşırlarsa Peşin verildiği taktirde accounta cok bir mebla istemeyeceğim.Duşunduğum fiyat 300-350 TL arası.Oyle ucuk fiyat duşunduğum yok.Ama kelepirde gitsin istemiyorum 300TL alt sınırdır...Dediğim gibi askere gideceğim icin satmak istiyorum.O yuzden takasa girmeyeceğim... Ayrıca bana telefon aracılığıyla da ulaşabilirsiniz 0554 272 24 49 Satmak icin cok fazla zamamın yok...En kısa surede ulaşırsanız sevinirim!!! __________________